Запознайте се с най-новия член на смартфон семейството на LG - все още неофициалния LG G5 SE, който се появи за кратко на официалния сайт на LG Russia, след което набързо беше свален от там.

Както може да се досетите, LG G5 SE е бюджетна ревизия на флагмана LG G5, но не позволявайте името на модела да ви подведе, че той има някакво сходство с 4-инчовия iPhone SE. Вместо това новото предложение на LG представлява телефон с 5.3-инчов Quad HD IPS дисплей с 554 ppi, който работи с Android 6.0 Marshmallow. Любителите на мобилната фотография със сигурност ще оценят наличието на двойна 16 МР/8 MP задна камера, както и на 8 МР предна камера.

Подобно на по-именития си батко, LG G5 SE също разполага със скенер на пръстови отпечатъци, USB-C порт и същия модулен дизайн.

По-отношение на разликите най-бързо се забелязва промяната в процесора, който този път е 1.8 GHz Snapdragon 652, а не Snapdragon 820, докато оперативната памет е намалена от 4 GB RAM на 3 GB. За сметка на това обаче LG G5 SE е малко по-тънък - 7.3 мм срещу 7.7 мм при LG G5.

Виж още: Huawei Honor V8 ще изненада с ниска цена, 4 GB RAM и страхотна камера

Тагове: