Днес в сайта на мобилния оператор 3G във Великобритания се появи снимка на предстоящия Razer Phone, който трябва да бъде обявен утре (1 ноември). Също така се разкриват и ключовите спецификации на телефона.

Razer Phone може да се окаже един от първите телефони, които разполагат с дисплей с честота на опресняване 120 Hz. Други производители, които предлагат подобни технологии, са Sharp и Apple (iPad Pro). С тази честота на опресняване се гарантират по-гладки анимации и значително подобрена работа с екрана.

Razer Phone работи с Qualcomm Snapdragon 835 процесор, има 8 GB оперативна памет и 64 GB вътрешна памет. Той има и двойна камера с 13-мегапикселов сензор F / 2.6 и 12-мегапикселов сензор F / 1.75. Батерията ще е 4000 mAh и ще има поддръжка на Qualcomm Quick Charge 4+, което е най-новата версия на Quick Charge (по-бърза с около 15 процента в сравнение с предходната версия).

В сайта на 3G Razer Phone струва 45 паунда с договор и около 595 паунда с Pay As You Go. Крайната цена на дребно не е известна все още.

Тагове: