Интернет може да се похвали с богатото си наличие на информация...и слухове. Видяхме много слухове, насочени към Galaxy Note III, включително и за видео записване с 4К резолюция. Всички слухове ще бъдат потвърдени или отхвърлени другата седмица – когато е официална премиера на устройството. Не остана много и поради тази причина слуховете започват да се насочват към друго – новия модел от Galaxy S серията на Samsung.

 

Samsung Galaxy S4 е страхотен апарат, но някои потребители изказаха не съвсем положително мнение за корпуса му, който отново беше от пластмаса. Не е чудно, че първият слух е свързан именно с това. Според ET News, цитирани от CNET, Samsung ще използват алуминии или друг вид метал за корпуса на следващия си флагман.

 

HTC One предложи метално тяло и усещането бе доста приятно – пластмасовият материал придава усещане за „евтина изработка“ (което, реално не е така), а металният – за нещо по-качествено. От Samsung са използвали пластмасата, за да постигнат по-голяма здравина и лекота на устройството.

 

Премиерата на Galaxy S5 ще бъде след поне 9 месеца, но слуховете се завихрят още от сега. Друг слух се отнася за камерата. Според Sammobile Galaxy S5 ще разполага с 16-мегапикселова камера с оптичен стабилизатор.

 

Това са само първите две спекулации, които витаят в интернет пространството. Ще ни очакват още много през следващите месеци – пригответе се.

Тагове: