Продължението на зрелищния екшън "Огненият пръстен" (Pacific Rim) в един момент изглеждаше пред провал, но сега не само ще се случи, но и се сдоби с нова звезда в лицето на младия британски актьор Джон Бойега, който ще играе в главната роля.

Бойега, когото познаваме от "Междузвездни войни: Силата се пробужда", ще изпълнява ролята на син на героя на Идрис Елба от първия филм. Създателят на "Огненият пръстен" Гилермо дел Торо обяви, че лично е взел решението за привличането на Бойега.

"Вселената на "Огненият пръстен" ще бъде много по-силна с неговото присъствие като главен актьор. Не мога да се сетя за друг човек, който ще свърши по-добра работа", казва Дел Торо.

За "Огненият пръстен 2" се заговори още през 2013 г., когато слуховете твърдяха, че вече съществува написан сценарий за продължението. В даден момент премиерата му бе насрочена за април 2017 г., но след поредица от забавяния и неуредици сега тази дата е под въпрос. Това, което се знае, е, че снимките започват към края на тази година, завършва Slash Gear.

Виж още: Брий Ларсън може да влезе в ролята на Captain Marvel

Тагове: