Служителите на Progress се местят в новопроектирана офис сграда, създадена с дизайн, стимулиращ съвместната работа и креативността и премахваща ограниченията. В глобален мащаб това е най-големият офис на Progress до момента (с близо 500 служители), но не това е най-впечатляващото в него.

Освен интересния и свеж интериор с тема българска природа и разкриващ повече за България като страна чрез преплитане на познати и красиви места в страната с дизайна на помещенията, офисът има кътчета с шумоизолираща мека мебел, уютни места за срещи и лесно разместващи се мебели, а във всяка зала има внедрени технологични платформи за съвместна работа.

Един от акцентите на новия офис несъмнено е по-големият детски център за децата на служителите, разположен на площ от 550 кв.м и наподобяващ детска градина със занимания за малките. В него са включени занимания и играчки за развитие на когнитивните и креативни умения на децата, кабинет "Монтесори", детска библиотека и външно и вътрешно игрище.

За служителите пък целият седми етаж е обособен като зона за забавление и почивка – там може да се тества иновативен хардуер, да се чете и разговаря или да се посети видео стаята, организирана като реално кино за гледане на образователни видеа или конференции на живо. В офиса има денонощен фитнес център, който предлага и групови занимания по йога и зумба, а най-големият акцент е стената за катерене, инсталирана във фитнеса. Според Симеон Стойчев, вицепрезидент в Progress, компанията държи да даде „на служителите си гъвкавостта и свободата да експериментират и да надскачат ограниченията, да се чувстват предизвикани и в същото време подкрепяни да иновират“.

Оцени:
Рейтинг: 3
Още от Social

Instagram обяви IGTV, ново приложение само за видеа

9 | 21.06.2018