Когато Facebook пусна функцията Stories и в основната си социална мрежа, тя позволи на потребителите да споделят истории с приятели или приятели на приятели. Сега Facebook Stories може да бъде направена достъпна за всички, т.е. вашите истории могат да бъдат видени от всеки, независимо че той не е в списъка ви с приятели или че не е приятел на ваш приятел.

Общественото споделяне на истории потенциално може да ви помогне да достигнете до много повече хора и респективно да имате много повече гледания.

За да направите своя Facebook Stories публичен, първо трябва да натиснете бутона Story от началния екран на приложението Facebook, а след това да изберете да публикувате снимка или видеоклип. След това трябва да натиснете бутона с трите точки в горния десен ъгъл. От там отваряте "Редактиране на настройките" и променяте от "Приятели" на "Обществено". От този момент натам всички съществуващи Facebook истории ще бъдат достъпни за всички във Facebook.

Тази нова настройка може да отвори вратите за съвсем различен клас създатели на съдържание, превръщайки Facebook в още по-мощен инструмент за споделяне на интересни моменти от ежедневието ни. Все пак трябва да бъдете и внимателни, защото това ще изложи живота ви на показ пред всички.

Тагове: