Подаръците са онази част от коледните празници, която предизвиква най-смесени чувства. От една страна, те са чудесен начин да изразим позитивните си чувства към близките си хора, като ги зарадваме с нещо, което е приятно, полезно или просто красиво. Затова и успешните подаръци могат да предизвикат едни от най-приятните емоции и да напомнят дълго за любимия човек, който е направил правилния избор.

От друга страна, изборът на правилния подарък може да е изключително предизвикателство. В живота на всеки има хора, които изглежда си имат всичко, нямат нужда от конкретни неща и може би не обичат сантиментални подаръци. За много хора пък предложенията са плашещи, защото има толкова много възможности и е трудно да направиш правилния избор.

HUAWEI идва на помощ в тези ситуации със селекция от технологични подаръци, които не просто могат да намерят приложение още по време на празниците, а и да помогнат за една по-магическа Коледа. Една избрана, изпробвана селекеция от тях ни представя Ивет Лалова с част от празнична фотосесия на Костадин Кръстев - Коко.

В ритъма на тишината

Въпреки че може да звучи като противоречие, желанието да си на тихо и просто да се наслаждаваш на музиката си всъщност е разбираемо. В крайна сметка най-популярната коледна песен е "Тиха нощ, свята нощ". Подаряването на звукоизолирано помещение с аудио оборудване е в сферата на възможното, но все пак представлява логистичен хаос. Затова слушалките с активно шумопотискане са далеч по-добър избор.

HUAWEI FreeBuds Pro 3 предоставят първокласен звук, като комбинират стил и технологии, така че да направят слушането на каквато и да е музика отлично преживяване. Изкуственият интелект е съществена част от преживяването, като е част от алгоритъма за адаптивен еквалайзер, който променя звука в реално време на базата на неща като силата на звука, формата на ушния канал и позицията на слушалките в ушите. По отношение на звука FreeBuds Pro 3 също поддържат водещите кодеци, позволяващи възпроизвеждането на Hi-Res аудио, което да осигури максимално качествен звук от музиката, която слушате.

Шумопотискането също се възползва от адаптивен алгоритъм, базиран на изкуствен интелект, който работи заедно с хибридна система с три микрофона. Системата ANC 3.0 изчислява околните шумове и тези в ухото в реално време, с което подобрява шумопотискането. Резултатът е спокойствие при слушането на музика с FreeBuds Pro 3, дори когато сте на шумен булевард, във влак или в самолет.

Отношението към външния вид също е важно, затова HUAWEI FreeBuds Pro 3 се отличават с минималистичен и изчистен дизайн и елегантен калъф. Калъфът е изработен от наностъкло, което е по-устойчиво, а трите цвята, в които се предлагат слушалките, са вдъхновени от естествения свят и се вписват добре във всеки стил. Така Коледа може да е тиха и стилна.

В светлината на коледните лампички


Фактическото противоречие на Коледа е, че това е един от най-светлите празници, който обаче се случва в най-тъмните дни през годината. Може би заради това част от коледните традиции е украсата с лампички, които да внесат светлина в зимния мрак. Комбинацията от красива светлина, празнично настроение и събиране на най-близките хора със сигурност предизвиква желанието за хубави снимки, които да запазят приятните спомени.

В условията на необичайна и не много силна светлина проличават най-силните качества на HUAWEI P60 Pro. Благодарение на своята Ultra Lighting телефото камера P60 Pro предлага чисти и ясни снимки, без значение от какво разстояние снимате и колко мрачна е коледната нощ. Основната камера има адаптивна механична бленда f/1.4-f/4.0, която улавя максималното количество светлина за добри кадри. Технологията XMAGE от своя страна се грижи за реалистичните и контрастни цветове, с които снимките за спомен да изглеждат великолепно.

Смартфонът не е просто камера, а е и част от ежедневния стил. Затова HUAWEI P60 Pro е с изискан дизайн, а Rococo Pearl версията му е с перлена текстура, която изглежда като изящно бижу, при това буквално всяка бройка леко се различава от останалите според жилките и нюансите си. Черната версия е с пясъчна текстура, която оставя приятно усещане при докосване, а визията е стилна и неподвластна на времето.

Магия и след Коледа


Магията на Коледа се крие в мистерията около Добрия старец, но и в празничната трапеза, изпълнена с вкусотии. Единственият проблем с хубавата храна е, че не предполага особено голям самоконтрол, а последствията от нея остават за периода след празниците. На помощ и в двата случая идва HUAWEI Watch GT 4, с който празничната трапеза може да бъде източник само на удоволствие, а не на притеснения.

Watch GT 4 е най-новата серия смарт часовници на HUAWEI, която включва новото приложение Stay Fit. То използва данните от сензорите на часовника, събрани с технологията HUAWEI TruSeen 5.5+, така че лесно да проследявате калорийния си баланс. Това включва както детайлни данни за приема на калории в реално време, така и информация за разхода на калории от активности, но и при почивка. Така приложението предоставя информация за калорийния дефицит, с която знаете как да подходите към любимите си коледни ястия.

Часовниците в серията Watch GT 4 са с емблематичен дизайн, който се отличава в мъжките и дамските версии на модела и е комплимент към личния стил на всеки. Този подход е част от стратегията Fashion Forward на HUAWEI, за която дизайнът, грижата за здравето и спортното преживяване са най-важните елементи, с които не може да бъде правен компромис. Благодарение на това магията на Коледа се превръща в приятно преживяване, което може да продължи дълго след празниците.

Оставащите дни от 2023 година са традиционно време за равносметки и изпълнен с оптимизъм поглед към Новата 2024. Ето и личното, откровено и мотивиращо послание от Ивет Лалова към феновете на Huawei:

"2023 беше една от най-предизвикателните години за мен както в личен, така и в професионален план. Това беше годината, в която обявих края на спортната ми кариера, но и началото на майсторския ми клас "Всички възможни победи". Брандът и продуктите на Huawei силно резонират с моята идентичност и визия за живота. С Huawei победите са възможни всеки ден, Huawei никога не се отказва и постига целите си с постоянство, труд, грижа и създаване на безкомпромисно качество, което е най-голямата инвестиция във времето. Всички знаем, че в съвременния свят да си купиш телефон, часовник и слушалки, които да ползваш години напред, е рядкост, но се радвам, че все още има марки, които вярват в концепцията за устойчивост, превръщайки се в стандарт за качество. Пожелавам ви светли празници, сила на духа и вяра в себе си."

Снимки: Huawei