Уникален автомобилен търг ще се състои по време на изложението Coupe-Cabriolet, което ще се проведе между 28 юни и 2 юли на откритите площи пред зала 6 на НДК. Малкият бутиков кабриолет Smart Brabus ще бъде предложен на аукциона със стартова цена от 50 000 лв.

Автомобилът Smart Brabus има изключително луксозно обзавеждане. Двигателят му е 1,0 литра с турбокомпресор и мощност 84 конски сили. С него автомобилът може да се ускорява от 0 до 100 км/ч за 10,9 секунди и да развива скорост почти 150 км/ч. Списъкът с допълнителното оборудване на Smart Brabus включва салон от специално третирана дишаща естествена кожа, трилъчев спортен волан, спортни педали, спортен скоростен лост, обкантени с набук стелки и много други. Разбира се, навсякъде е поставено логото на производителя Brabus: гравирано в иноксовия лост на ръчната спирачка, инкрустирано в светещите входни панели, везано върху луксозните стелки.

Smart Brabus е изпълнен на базата на най-скъпия Smart Passion. Автомобилът е снабден с аеродинамични престилки и калници, спортна изпускателна система с интегриран в задната броня двоен накрайник, спортно окачване и лети джанти Brabus Monoblock VI.

В търга ще може да участва всеки посетител на салона след записване при организаторите и запознаване с регламента, съобщава агенция Speed-Press.

Тагове: