В Twitter се появи 360-градусов рендър на Samsung Galaxy Note 20. Най-голямата изненада е, че екранът не е извит, каквато е тенденцията от години при флагманите на Samsung. Виждаме и конфигурация от три задни камери, като се очаква Ultra моделът да е с една повече (3D ToF сензор или такъв за лазерен автоматичен фокус) и да запази извития екран. Изтеклия рендър може да видите ТУК.

Досега имаше много изтекла информация за Note 20 Ultra, както от официалния сайт на компанията, така и от видео на самото устройство, но доста по-оскъдни са течовете за базовия модел. Сегашният съвпада с предишни появили се изображения.

Очакванията са отново бройките, произведени за САЩ и Канада да са с процесор Snapdragon 865+, а повечето за останалата част от света да са с Exynos 990 на Samsung. Естествено, всички модели ще вървят с характерния за серията S Pen стилус.

Най-вероятно всички нови модели ще бъдат показани на 5 август, когато компанията има официално събитие. На него има вероятност да бъдат представени нови true wireless слушалки, смарт часовникът Galaxy Watch 3, таблетът Tab S7 и 5G версия на Samsung Galaxy Z Flip.

*Снимка: Evan Blass

Вижте още: Златният Samsung Galaxy Z Flip дебютира в България

Тагове: