Samsung ще представи нови мобилни изживявания с Galaxy AI на Световното изложение за мобилни технологии 2024, което започва днес в Барселона, Испания. Гостите на щанда на Samsung ще се запознаят на практика с Galaxy AI при всички устройства Galaxy с акцент върху серията Galaxy S24, която прокарва пътя към новата ера на мобилния AI. Galaxy AI 1 ще обхване цялото портфолио на Samsung за още повече продуктивност със серията Galaxy Book4, интелигентно управление на здравословното състояние със серията Galaxy Watch6 и Galaxy Ring, който публиката ще види за пръв път. 

Нова ера на мобилния изкуствен интелект 
На щанда на Samsung ще бъдат представени функциите с изкуствен интелект в серията Galaxy S24, които обогатяват възможностите за общуване и творчество и които потребителите могат да видят на практика. Това включва функции като Live Translat, която работи с помощта на AI на самото устройство, за двупосочен превод на телефонни обаждания в реално време за общуване без езикови бариери. Circle to Search with Google позволява бързо, лесно и по-интуитивно търсене само с един прост жест. Ще бъдат демонстрирани и функциите Note Assist, която опростява и оформя сложни текстове, както и Generative Edit, която позволява лесно и бързо да се правят промени по размера и позицията на обектите в снимките за повече творческа свобода. Samsung е обособила и място, където посетителите могат да опитат възможностите на мощната камера на серията Galaxy S24. В зоната, която ще наподобява затъмнена концертна зала, могат да се правят снимки в близък план на малки обекти, поставени на сцената, за да се покажат възможностите на Nightography при серията Galaxy S24. Сега тази функция е още по-усъвършенствана за повече стабилност при слабо осветление благодарение на базирания на AI ProVisual Engine на Galaxy 6.

Тези Galaxy AI функции скоро ще бъдат налични и при вече съществуващите модели Galaxy, включително сериите Galaxy Z Fold5, Z Flip5 и Tab S9, както и сериите Galaxy S23 и S23 FE 7. Освен това Samsung дава възможност да изпробвате на живо подобрената производителност на серията Galaxy Book4, която ще бъде пусната глобално в продажби от 26 февруари. На щанда на Samsung функциите за свързване на устройствата Galaxy ще се демонстрира как потребителите могат безпроблемно да повишат производителността си, като например лесното прехвърляне и редактиране на снимки и видеоклипове между Galaxy S24, Galaxy Book4 и Galaxy Tab S9. 

Повече свързани здравословни изживявания с помощта на AI
На Световното изложение за мобилни технологии в Барселона Samsung ще представи и своята линия за здраве и ще предложи на потребителите още по-персонализирани и лесни здравни решения с трансформиращата сила на изкуствения интелект при още повече устройства. Като част от това портфолио Galaxy Ring идва като нов инструмент за здравето, който опростява ежедневието. А още по-свързаната дигитална платформа за следене на здравословното състояние - Samsung Health предлага още повече улеснения за по-добро здраве и по-качествен живот. Samsung ще представи и други смарт функции за здраве. Например My Vitality Score, която предлага персонализирани здравни анализи според фактори като сън, активност, сърдечен ритъм и колебания на сърдечния ритъм, а Booster Card помага за подобряване на здравословното състояние всеки ден, като следи поставените цели и дава полезни резултати. Посетителите ще могат да видят ползите от тези функции на серията Galaxy Watch6, сдвоена с Galaxy S24, преди пускането им на пазара по-късно тази година. С екосистемата SmartThings Samsung демонстрира как домът може да се превърне в място за по-здравословен живот. Можете да управлявате осветлението вкъщи да се изключва или включва автоматично за по-качествен сън  или да задавате сигнали като напомняне за приемане на лекарства. Освен това позволява да следите своите упражнения и да измервате сърдечния ритъм и изгорените калории в реално време, докато гледате фитнес видео на свързан телевизор, и всичко това по едно и също време.  
Щандът на Samsung Galaxy Experience на MWC 2024 се намира в зала 3 на Fira Barcelona Gran Via.

Вижте още: Samsung Galaxy Fit3: мотивация за най-добра форма

Тагове: