Октомври ще бъде изключително интензивен по отношение на нови модели смартфони. Още в началото на месеца (3 октомври) очакваме LG V40 ThinQ, след което следват Google Pixel 3 и 3XL (9 октомври), и серията Huawei Mate 20 на 16 октомври. Сега в октомврийското първенство изненадващо се включва и Samsung, която ще представи нов Galaxy смартфон на 11 октомври.

Нямаме представа за кой модел става дума, но надали ще е Galaxy S10. Нито пък прословутия гъвкав смартфон, който ще видим през ноември. По-скоро, съдейки по съдържанието на тийзър-изображението, ще си имаме работа със смартфон с 4 камери. 4 камери на задния панел, по-конкретно. Наскоро туитър акаунтът на Ice Universe заяви, че Samsung планира четворен камерафон, така че данните съвпадат.

Има и още една следа в тийзъра. Samsung е написала следното съобщение в прессъобщението: "Capture the fun with Samsung as the company celebrates the launch of the new device with A Galaxy Event on October 11, 2018." Забележете, че A-то е изписано с главна буква. Нима това не е намек за нов смартфон от A-серията?

В следващите седмици сигурно ще научим повече за устройството преди премиерата му. Все пак чисто нов модел на Samsung трудно може да се скрие от любопитните очи на "папараците".

 

Тагове: