Вчера по време на виртуалната пресконференция “Life Unstoppable” Samsung представи The Premiere – новите си лазерни проектори с ултракъсо разстояние на прожектиране и резолюция 4К. Новите модели предлагат изживяване, познато от големия екран в кинозалите, но в комфорта на дома. The Premiere е новият ключов продукт в рамките на портфолиото от лайфстайл устройства на Samsung, което през годините заслужи редица престижни награди. С The Premiere гледаме визуално съдържание, и то без наличие на екран. 

Samsung ще започне продажбите на The Premierе в САЩ, Европа, Корея и други страни по-късно тази година. В България се очаква да бъде наличен също до края на годината.

The Premiere ще бъде наличен във версии с до 130“ и 120“ – съответно LSP9T и LSP7T – и ще поддържа 4К резолюция на картината благодарение на лазерната технология. Това е първият в света сертифициран HDR10+ проектор с тройна лазерна технология, който предлага контрастни детайли с революционно качество – сцени с впечатляваща яркост от до 2800 ANSI лумена. The Premiere поддържа технологията Filmmaker – първото по рода си решение, което позволява на почитателите на киното да гледат филма така, че да се насладят пълноценно на майсторството на режисьорите. „Умният“ прожекционен апарат е оборудван с платформата на Samsung – Smart TV, и разполага с цяла гама от приложения за видео стрийминг от партньори на Samsung, както и с функционалности за свързаност като Tap View и споделяне на съдържание от друго устройство към прожекционния апарат.

Новият модел е с компактен дизайн и размери, пести място и се вписва идеално във всякакви пространства и интериори. Тъй като The Premiere е прожектор с ултракъсо прожектиране, уредът може да бъде позициониран точно пред стената. Устройството е лесно за инсталиране, а дизайнът, който придава чувство за динамичност, пасва във всяка среда. The Premiere разполага с мощни източници на звук и система Acoustic Beam за изживяване като на кино от най-висок клас – най-доброто на пазара в момента. Устройството намалява необходимостта от допълнително по-голямо аудио оборудване, особено когато пространството е ограничено. 

Вижте още: Новата мобилна памет на Samsung обещава повече мощност и място за още компоненти

Тагове: