Инициативата HiEnd Entertainment Product Awards и Entertainment Content Awards 2013-2014, която започна в средата на месец октомври, приключи. Преди всичко искаме да благодарим на всеки един от вас, който отдели от своето време, за да избере най-добрите продукти и съдържание на отминаващата 2013 г. Благодарим ви! Самият факт, че общо над 40 000 души гласуваха в HiEnd EPA/ECA 2013-2014, ни кара да се чувстваме горди и радостни, че сме достигнали до толкова много почитатели на новите технологии. Обещаваме, че следващата година ще бъдем още по-добри.

 

Добрата новина е, че всеки един от вас – гласувалите, взе участие в надпреварата за двете, не можем да не го кажем – супер готини награди, а лошата – е, че наградите са само две. Съвсем скоро ще прочетете, в разширен материал, кои са продуктите и съдържание, които вие избрахте за най-добри, но сме сигурни, че има нещо, което ви вълнува още повече – кои са двамата щастливци, от всички гласували, които ще получат ранен коледен подарък от нас.

 

И за да не ви мъчим повече, ето ги и тях!

 

Хибриден лаптоп Sony VAIO Fit multi-flip от HiEnd Entertainment Product Awards отива при Цветан Георгиев Гочев от град София.


47-инчов 3D Smart TV Philips DesignLine от HiEnd Entertainment Content Awards печели Стефчо Мартинов Николчов, който е също от град София.

 

Можем да пожелаем на победителите приятни мигове с новите им технологични подаръци! Наслаждавайте им се!