Категориите – 13, претендентите – над 60! Да, битката ще е ожесточена, но 50 технологични устройства ще напуснат засрамени, а 13 ще бъдат победители – вашите победители. Миналата година Samsung Galaxy S3 бе коронясан, а iPhone 5 остана на втора позиция. Сега техните наследници са тук и са се хванали за гушите. Освен за смартфон, можете да гласувате за най-добър таблет, а битките ще продължат лаптопи, фотокамери, монитори, телевизори, системи за домашно кино, а най-интересното е за финал – Кой е най-иновативният продукт за отминалата година!

 

Добре, може би избързахме. Иновативният продукт е интересен, но изненадата за един от вас - гласувалите, е още по-интересна. Знаем, че не е лесно да се изберат победители сред толкова интересни продукти, и сме подготвили една страхотна награда - лаптоп Sony VAIO Fit multi-flip! Как да го спечелите? Просто гласувайте! Ако не искате да разчитате изцяло на съдбата, увеличете шансовете си – поканете своите приятели, които също да участват в HiEnd EPA 2013-2014 г. За всеки трима участници, поканени от вас и гласували, ще получите още един запис – колкото повече записи имате, толкова по-голям шанс ще имате в томболата за Sony VAIO Fit multi-flip.

 

Заповядайте на сайта на HiEnd EPA 2013-2014 г, за да гласувате за вашите фаворити. Инициативата е с любезната подкрепа на Generali.

Тагове: