Напиши думата, която търсиш и натисни Enter

AI революционизира смартфон индустрията и Honor 90 е от новото поколение смартфони, които впечатляват. Със своите базирани на изкуствен интелект функции и ултра ясна 200MP камера той е идеалният смартфон за всеки, който иска да издигне снимките и видеата си на следващото ниво.

Когато се подготвяте за заснемане на видео с вашия смартфон, обикновено не липсва разнообразие от режими. Преди всичко той би ви посъветвал да включите AI опцията, позиционирана в горната част на екрана. Тя разпознава сцената, която снимате, и препоръчва най-подходящия от своите пет видео режима (Портретно видео, HDR видео, Close-Up, Multi-Video и Solo-Cut). По време на запис Honor 90 използва технология за оптимизиране, за да регулира автоматично параметрите на видеото.

След записа един клик на AI Instant Movie (или „Незабавен филм с изкуствен интелект“, ако менюто е на български) е достатъчен за създаване на готово за социални мрежи 15-секундно видео с ефекти. С тази функция потребителите могат безпроблемно да добавят и предпочитаната от тях музика, освобождавайки се от ограниченията на предварително предложените от смартфона. Този иновативен подход позволява персонализирано докосване, така че саундтракът да резонира с настроението и темата на клипа.

С използване на двоен микрофон и малко помощ от изкуственият интелект Honor 90 постига всепосочно намаляване на шума и качество на записа, което е близко до професионален рекордер. Той филтрира фонов шум като клаксони на трафика или човешки викове, позволявайки да се улавя ясно диалогът без други шумови смущения.

За да видите на какво още е способен Honor 90, изгледайте нашето видео ревю!

Вижте още: Honor 90 Lite - Когато леката версия не е толкова лека (ВИДЕО РЕВЮ)