Вече не е достатъчно един монитор просто да предава картина. Всеки професионалист от областта на графичния и 3D дизайн търси продукт, който да предостави най-добрата цветова прецизност и супер фина резолюция. Запознайте се с Philips 275P4VYKEB, първия 5K Ultra HD монитор на компанията. Той представя всеки детайл с невиждана досега ултра фина чистота и острота, която би впечатлила и най-претенциозния професионалист. Моделът вече е на пазара на цена 2999 лв.

Впечатляващата 5K резолюция има допълнителни 1000 хоризонтални линии и 700 вертикални реда от пиксели от екранната площ на 4K монитор. Но всички тези пикселчета биха били напълно безполезни, ако Philips 275P4VYKEB нямаше впечатляваща цветова прецизност. PerfectKolor технологията осигурява именно това нужно цветово качество с фабрично калибрираните цветове, предлагащи 99% Adobe RGB и 100% sRGB консистенция. Добавете към това поддръжка на 10-битов цвят, осигуряващ дълбочина на картината и предаване на над един милиард цвята, ултра широки зрителни ъгли от 178 градуса и 12-битова вътрешна обработка за естествено цветово пресъздаване, и получавате монитор с брилянтна картина.

Освен с впечатляваща резолюция и висока цветова прецизност Philips 275P4VYKEB глези професионалистите, седнали пред него, с гъвкавата SmartErgoBase, която можете да настроите по всякакви начини, и технологията Flicker-free, която осигурява висок зрителен комфорт дори след многочасова работа. За допълнително улеснение на работния ви процес мониторът е екипиран с уебкамера, микрофон и високоскоростни 3.0 USB портове за бърз трансфер на данни и светкавично зареждане на мобилните ви устройства.

 

14.7 млн. пиксела

Впечатляващата 5K резолюция (5120х2880) дава четири пъти повече пиксели от Quad HD резолюцията и с повече от 50% повече от стандартното Ultra HD. Именно това осигурява ултра фината чистота и острота на изображението.

 

Перфектни цветове

27-инчовият монитор е екипиран с PerfectKolor технологията, осигуряваща 99% фабрично калибрирано съответствие на цветовете с Adobe RGB и 100% с sRGB, както и над 1 млрд. цвята – повече, отколкото човешкото око може да различи.

 

Яснота от всеки ъгъл

Усъвършенстваната PLS технологията на компанията осигурява ултра широки зрителни ъгли от 178 градуса, гарантирайки ясна и точна картина независимо от каква позиция гледате към новия 5К монитор Philips 275P4VYKEB.

 

Гъвкави настройки

SmartErgoBase поставката е също толкова функционална, колкото и елегантна. Може да обръщате монитора на 90 градуса, да го въртите в рамките -65/+65 градуса или да го наклоните между -5 и 20 градуса. Както на вас ви е комфортно.

 

Вградено удобство

Мониторът е екипиран с 3 светкавични 3.0 USB порта със скорост на трансфер на данни 5 гигабита в секунда, 2 MP уебкамера с микрофон, LED индикатор за улеснение на работния ви процес и два 2 W високоговорителя.

 

За професионалисти

5К резолюцията, високата цветова прецизност и широкото работно поле, елиминиращо нуждата от втори монитор и съответната зрителна умора, свързана с това, превръщат този монитор в добра опция за всеки професионалист.

Тагове: