Поглед в дълбочина

Звучи доста шовинистично, но ако си купувате нов телевизор, да, той трябва задължително да поддържа 3D. Друг начин няма, иначе наистина ще пропуснете огромна част от приключението, да знае­те. Просто това е бъдещето. И UE326000 е част от него. Моделът може да се свърже към източник на 3D съдържание и да ви позволи да се насладите на съвършената 3D илюзия – било то най-новия касоразбивач на Холивуд (почти всички нови заглавия имат 3D версия задължително!), компютърна игра или (защо не) ваш собствен клип!?


Картината

Трябва да я видите. Убийствена е. Но суперлативите са излишни. Фактите са по-важни. Серия 6 разполага с няколко ключови технологии за оптимизиране качеството на картината. Ще ги изброя, без да ги степенувам по важност. На първо място е свръх ясният панел (Ultraclear Panel), като оптимизираната конструкция на панела и филтъра премахва „духовете” и двойните изображения. Второ – адски бързото 200 Hz опресняване на екрана чрез Clear Motion Rate в комбинация с интелигентното управление на панела и подсветката. Към това добавете механиз­ма за оптимизиране на цветовото управление и цветовия обхват (Wider Color Enhance Plus), както и цифровото филтриране на шума при гледане на аналогов тв сигнал.


Връзки

Съвременните телевизори заслужено и с гордост се превърнаха в център на домашното забавление. И вече може да ги свържете буквално с всички възможни източници на мултимедийно съдържание! Като започнете от обикновена ефирна телевизия (аналогова и цифрова), преминете през всевъзможни DVD и Blu-ray плейъри, телевизори, игрови конзоли, компютри и лаптопи и дори таблети и смартфони! UE32D6000 освен стандартния набор от Scart и композитни входове притежава 4 HDMI порта плюс VGA, USB и опция за Wi-Fi модул и, разбира се, LAN порт, за да го свържете към... интернет!

 

С UE32D6000 може да слушате музика и да гледате снимки и видео директно от USB флашка или USB твърд диск. Интелигентен 3D контраст и… 3D звук за пълноценна пространствена емоция!

 

Социален

Вече не е нужно да придърпвате стола към бюрото с компютъра или да карате някой да ви подаде лаптопа. Моделите от серия 6 (включително UE32D6000) позволяват да проследявате информация за телевизион­ни предавания, прогнози за времето и да сърфирате в YouTube, Facebook, Twitter и други социални мрежи. Естествено всякакви въпроси може да проверите веднага – кога е роден Кевин Костнър или да се сетите къде последно сте гледали Деми Мур. И всичко това, докато гледате телевизия.

 

 


ДАННИ: Диагонал: 32”, Резолюция: 1920х1080 (Full HD), Тунер: DVB-T/C, MPEG-4, Входове: HDMIx4, 1 компонентен вход (Y/Pb/Pr), 1 композитен вход (AV), D-sub, CI слот, Scart, PC audio, DVI audio, Ethernet, Звук: 2х10 W, SRS Surround HD, Dolby Digital Plus, Технологии: 3D Hyperreal Engine, Ultra Clear Panel, Clear Motion Rate, Smart TV, Search All, Social TV, активни 3D очила

ДА: Full HD, 3D, Ultra clear Panel, интернет-базирани функции

НЕ: Относително малък диагонал

МНЕНИЕ: Ценово атрактивен модел, с който ще сте в крак с най-новите технологии при домашните телевизори.


 

 

 

Тагове: