През последните няколко седмици се въртят слухове за предстояща Android актуализация с пореден номер 4.4.3. Новата версия е била забелязана в доклади за грешки и в сървърни логове, които посочват, че тестовете са започнали. От AndroidPolice са чули от техен "източник, запознат със ситуацията", че актуализацията на Android до 4.4.3 няма да бъде твърде грандиозна. В действителност се очаква тя да премахне някои основни бъгове.

Много малко вероятно е Google да обедини всички нови функции или да направи съществени промени в потребителския интерфейс с Android 4.4.3. Въпреки това се очакват поправки на над две дузини бъгове, така че най-малкото, което тази актуализация ще направи, е да се опита да направи Android малко по-добър за потребителя.

Пълният списък с поправките все още не е на разположение, затова ще трябва да изчакаме да видим официалния Android 4.4.3 ChangeLog, за да бъдем сигурни за това, което носи актуализацията. Въпреки това се съобщава, че 4.4.3 ще дойде с няколко поправки при свързването като например Wi-Fi Auto-Connect, графика за използването на данни, интернет телефония и множество поправки за Bluetooth-а.

Все още няма дата за очакваното освобоьждаване на Android 4.4.3. Google не коментират слухове за тази актуализация, така че ще следим за още информация, която да разкрие повече неща. Не е изключено да видим 4.4.3 и на Google I/O през юни, макар че се носят слухове и за изцяло нова версия на Android с пореден номер 4.5 (Lollipop).

 

Следващата версия на Android може би ще бъде по-бизнес ориентирана.

Тагове: