Shadowmatic (iOS)

От TRIADA Studio

 

sShadowmatic е пъзел игра, която ще предизвика въображението ви. В нея можете да завъртите абстрактни обекти под светлината на прожектори, за да откриете разпознаваемите силуети в сенките.

Играта съчетава зашеметяващи визуализации с релаксиращ геймплей. Открийте правилното решение в много неочаквани и безкрайно разнообразни силуети. Shadowmatic разполага с 9 стаи, всяка с уникална концепция, атмосфера и музика. Ако се затрудните, има система от подсказки, но ние ви препоръчваме да не прибягвате до тях, защото все пак е добре да се справяте с предизвикателствата. сами.

 

Цена: $2,99



Dark Echo (Android, iOS)

От RAC7

 

sВие сте попаднали в капана на тъмнината и трябва да използвате звуковите визуализации, които ще виждате на екрана, за да се придвижвате напред. Звуците, които ще създавате, докато се движите, ще отскачат от стените на помещението, в което се намирате, разкривайки неговата форма. Вие сте в свят на ужасяващо зло, което поглъща звука и душите.

Опитайте се да оцелеете през 80 наелектризиращи нива, които ще накарат сърцето ви да подскача. Ще усетите какво е да си наистина сляп и да се ориентираш само по това, което чуваш.

Препоръчително е да използвате слушалки за най-добро въздействие.

 

Цена: 3,49 лв. (Безплатна за iOS)

 


 

Dungeon Hunter 5 (Android, iOS, Windows)

От Gameloft

 

sЛегендарната Dungeon Hunter поредица се завръща със своята пета част! Играйте най-интензивната и завладяваща ролева мобилна игра.

След като сте спрели инвазията на демоните в кралство Валентиа, светът е останал в руини. Но въпреки опитите за неговото възстановяване нещата никога не се случват, така както са били преди.

Сега нещата са различни. Тръгнете на пътешествие през пет свята и безброй подземия, търсейки отмъщение срещу тези, които са били причината за цялата разруха. Впуснете се в едно страхотно приключение и се превърнете в най-прословутия ловец на глави в Dungeon Hunter 5.

 

Цена: Безплатна (Предлага покупки в приложението)

 


Last Voyage (iOS)

От Semidome Inc.

 

sLast Voyage е пространствено приключение, което ще заплени ума ви в 5 уникални части. Ще преминавате през психеделични портали, ще решавате абстрактни пъзели, ще изследвате минималистични форми и ще се надпреварвате със звездите. Очаква ви едно научнофантастично изживяване, което не сте срещали досега в мобилна игра.

Зашеметяващите дизайн и графики във всяка част ще пленят сетивата ви. Очаква ви и 40-минутен оригинален саундтрак, който още повече ще хипнотизира съзнанието ви. Най-доброто звуково изживяване, разбира се, се изпитва при използване на слушалки.

В Last Voyage не става дума за космически кораби, а по-скоро за това, което лежи отвъд нашата култура и технологии. Игра, в която няма да се справяте с една-единствена задача, а ще проучвате редица концепции. В резултат на това нивата понякога ще са загадъчни, а друг път много директни. Понякога всичко ще е почти неподвижно, а друг път всичко ще се движи със скоростта на светлината.

Докато тези 5 части ще формират непрекъснат разказ, вие постоянно ще се изненадвате от новите начини за взаимодействие.

 

Цена: €0,99 



MORTAL KOMBAT X (AndroidiOS)

От Warner Bros.

 

sMortal Kombat X излиза на 14 април за PC, PS4, Xbox One, PS3 и Xbox 360, но ако сега разполагате с iOS устройство вие можете да се насладите на най-новата част от култовата игрална поредица.

Mortal Kombat X за iOS носи силата на следващото поколение игри за мобилни телефони и таблети. Съберете елитен екип от Mortal Kombat бойци и докажете себе си в най-големия боен турнир на Земята.

 

 

Цена: Безплатна (Предлага покупки в приложението)

 


 

BADLAND 2 ( iOS)

От Frogmind

 

sВсепризнатият хит BADLAND се сдоби с така очакваното продължение. BADLAND 2 е още по-зашеметяваща игра с красиви нива. Трябва да преминавате през нови елементи като течности, огнехвъргачки, лед, магма, вода и др.

Предизвикайте приятелите си в глобални събития онлайн. Надпреварвайте се с най-добрите си изпълнения и се изкачете в световните класации.

 

 

Цена: 4,99 долара

 

 

Продължава на страница 2...

 

Rayman Adventures (Android, iOS)

От Ubisoft Entertainment

 

sЕлате в невероятното ново приключение на Rayman, през легендарни светове. Омагьосаната гора е в беда - древните яйца, които поддържат свещеното дърво, са били откраднати и разпръснати по целия свят.

Впуснете се в приключение, преследвайки тези яйца от средновековни крепости до митични светове. Rayman и Барбара (неговият спътник викинг) ще търсят изчезналите яйца, за да вдъхнат нов живот на свещеното дърво!

 

 

Цена: Безплатна (Предлага покупки в приложението

 

 


 

Star Wars™: Galaxy of Heroes (Android, iOS)

От Electronic Arts

 

sИграйте още днес с любимите си Star Wars герои, сред които Люк Скайуокър, Хан Соло, Дарт Вейдър и още интересни персонажи от всички епохи. Победете опонентите си в епична битка в стил RPG. Изграждайте силни отбори и космически кораби, създайте добра стратегия, за да спечелите битките в емблематични места. Превърнете се в героите на Галактиката!

 

 

 

Цена: Безплатна (Предлага покупки в приложението)  

 

 


 

The Beggar's Ride (AndroidiOS)

От Bad Seed

 

sЕдна вечер старец намира мистериозна маска, която е ключ към свят, скрит от другата страна на дъжда. Тя е предназначена за герой, защитник, спасител, но старецът е просто един просяк.

Разкрийте тайните на маската, докато пътувате през странни и красиви земи. Това е едно уникално пъзел приключение, в което играчът може да манипулира околната среда, за да решава пъзели и да се потопи в една дълбока и интригуваща история.

 

Цена: 3,99 евро

 


 

Lumino City (iOS)

От State of Play Games

 

sLumino City вече е налична в App Store за iPhone и iPad.

Lumino City е прекрасна игра, създадена изцяло от хартия, но пренесена във виртуалния свят. Дядо Lumi е пазачът на Lumino City и той е бил отвлечен. За да го намерите, трябва да разгледате града и да разберете как работят очарователните механизми, които захранват този уникален свят.

Lumino City е носител на множество международни награди, включително на BAFTA за артистичен принос заедно с номинации за иновации и Best British Game.

Lumino City се оценява на около 8 - 10 часа геймплей и не предлага никакви вътрешни покупки.

 

Цена: 4,99 евро

 


 

Brothers: A Tale of Two Sons (iOS)

От 505 Games (US), Inc.

 

sЕдин човек е изпаднал в беда! Двамата му синове отчаяно се опитват да излекуват болния си баща, но са останали с една опция. Те трябва да тръгнат на пътешествие, за да намерят и върнат "живата вода". Те разчитат един на друг, за да оцелеят. Човек трябва да бъде силен, когато другият е слаб, и да бъде смел, когато другият е уплашен.

Brothers: A Tale of Two Sons е носител на над 50 награди, включително Игра на годината, BAFTA, DICE и още.

 

Цена: 4,99 евро

 


 

Need for Speed No Limits (Android, iOS)

От Electronic Arts

 

sСъстезавайте се за надмощие в най-добрата Need for Speed игра за мобилни устройства - от създателите на Real Racing 3. Създайте своята кола мечта с множеството опции за персонализации в Need for Speed No Limits.

Поставете себе си между хаоса и контрола и достигнете предела на възможностите си. Потопете се в ъндърграунд културата, побеждавайте в състезанията, поставете си цел и я преследвайте. Очакват ви много състезания, персонализации и много бързи автомобили. Направете избора си и никога не поглеждайте назад.

 

Цена: Безплатна (Предлага покупки в приложението)

 

 

Продължава на страница 3...

 

 

Imperia Online: The Great People (Android, iOS, Windows)

От Imperia Online LTD. / GAME TROOPERS

 

sИмперия Онлайн е масова мултиплеър онлайн игра. Пренася те в свят, който съществува преди ерата на барута. Това е светът на острите мечове, дългите лъкове и бойните коне.

Присъедини се към хилядите играчи във вселената, която никога не спи! Завладей територии и създай могъща империя! Обучи войници и застани начело на великолепни армии! Води славни битки и сразявай враговете! Създай династия от благородници, която да управлява провинциите ти и да предвожда армиите ти! Намери нови приятели, стани част от съюзи и бъди Властелин на целия средновековен свят!

 

Цена: Безплатна (Предлага покупки в приложението)

 


 

Lara Croft GO (Android, iOS, Windows)

От SQUARE ENIX Ltd

 

sLara Croft GO е най-новата част от супер популярната поредица. Това е пъзел-приключение в отдавна забравен свят. Разгледайте руините на древна цивилизация, за да откриете добре пазените тайни, и се изправете срещу съдбата в смъртоносни предизвикателства. Разкрийте мита за кралицата на Venom.

 

 

 

Цена: 2,56 лв. (Предлага покупки в приложението) 

 


 

Angry Birds 2 (Android, iOS)

От Rovio Entertainment Ltd.

 

sИсторията за ядосаните птици и зелените лакоми прасета продължава в Angry Birds 2. Играта идва с невероятна графика, изключително предизвикателни нива, големи босове прасета и още по-голямо унищожение.

Angry Birds 2 идва с чисто нови многоетапни нива! Ще се пренесете на острова на прасетата и ще се наслаждавате на зашеметяващи нива, пълни с екзотични растения, странни детайли и изобилие от опасности.

Ще можете да правите и зрелищни магии - виелици, чили, златни патици, които ще ви дават допълнително предимство срещу зелените прасета. На помощ на ядосаните птици идва и ново попълнение – орел!

В Angry Birds 2 ще можете да предизвиквате други играчи от целия свят. Играйте в нови турнири всеки ден, печелете пера, за да надграждате профила си, и се изправяйте 1 срещу 1 в най-трудните сблъсъци на планетата.

Прасешките босове ви очакват, затова се стегнете, защото ще са ви необходими сериозни умения с прашката, за да ги победите. Майстор свиня, Шеф свиня и скандалният Крал свиня няма да се спрат пред нищо, за да запазят вашите яйца за себе си. Време е да им дадете един урок.

За по-малко от седмица Angry Birds 2 е изтеглена над 10 милиона пъти.

 

Цена: Безплатна (Предлага покупки в приложението)

 


 

This War of Mine (Android, iOS)

От 11 bit studios

 

sВ This War Of Mine няма да играете като елитен войник, а като група от цивилни, които се опитват да оцелеят в обсаден град - борейки се с липсата на храна, лекарства и постоянната опасност от снайперисти. Играта ви предлага да видите войната от изцяло нов ъгъл.

Ще трябва да взимате бързи решения на живот и смърт. Опитайте се да защитите всички или жертвайте някои от оцелелите, за да си осигурите по-дългосрочно оцеляване. По време на война няма добри или лоши решения - има само оцеляване. Колкото по-скоро осъзнаете това, толкова по-добре за вас.

 
Цена: 9,99 лв. Google Play, 4,99 долара App Store  

 


 

Fallout Shelter (AndroidiOS)

От Bethesda Softworks LLC

 

sFallout Shelter ви дава контрола над най-съвременните подземни бункери на Vault-Tec. Създайте перфектния бункер и приютявайте странстващи хора, бягащи от опасности и пустош. Вие трябва да ги направите щастливи в новия им дом.

Изберете от различните съвременни стаи, в които ще се добива вода, електричество, ще се приготвя храна и други. Вашата цел е да надзиравате процъфтяващата общност и да поддържате живота на обитателите. Ще можете да дадете работа на всеки от тях и да ги въоръжите, за да се защитават от нападатели. Също така ще изпращате хора извън бункера в специално пригодени костюми, за да изследват средата и да търсят нови ресурси и хора. Подгответе се за сериозна игра и се забавлявайте.

 

Цена: Безплатна (Предлага покупки в приложението)

 


 

Alto's Adventure (iOS)

От Snowman

 

sПрисъединете се към Alto и приятелите му и се впуснете в една безкрайна сноуборд одисея. Пътувайте из красивите алпийски хълмове, през покрити със сняг планински села, древни гори и отдавна изоставени руини. По пътя ще избягвате покриви на вятърни мелници, ще прескачате ужасяващи пропасти и ще надхитрявате планински старейшини - всичко това, докато се борите смело с непрекъснато променящите се елементи по хълмовете.

 

 
Цена: 1,99 евро

 

 

Продължава на страница 4...

 

 

Impossible Draw (Android, iOS)

От isTom Games

 

sImpossible Draw е игра, в която трябва да имитирате виртуалните знаци, които ще се появяват пред вас. Рисувайте символи и се наслаждавайте на микс от хипнотична аудио-визуална хармония.

Тествайте уменията си за имитация, докато съзнанието ви следва все по-променящото се пространство пред вас. Усилията ви ще бъдат възнаградени с различни отключващи екстри. Налични са различни режими на игра, специални ефекти и мелодии. Ето защо всяко преиграване ще бъде едно уникално преживяване.

 

Цена: Безплатна 

 


 

 

Canabalt HD (Android, iOS)

От Kittehface Software

 

sCanabalt е динамична платформена екшън игра, която можете да играете в 2D и 3D режим. В нея ще бягате по покриви, ще прескачате препятствия, ще разбивате прозорци с тялото си и изобщо ще тичате безкрай, докато не сгрешите. Може да играете с геймпад и с двама играчи на един и същи екран.

 

 

 

Цена: 5,49 лв. 

 

 


 

netwars / The Butterfly Attack (Android, iOS)

От Bastei Lübbe AG

 

sОбичате ли интерактивни графични романи? The Butterfly Attack разказва драматична история за съвременната кибер война - за приятелствата и предателствата.

The Sixth Column е екип от елитни хакери, които са наети от топ европейски военни служители за извършване на един таен стрес тест и по-точно едно трансгранично кибер нападение. Но симулацията става прекалено опасна и последва вълна от внезапни атаки и проверки по територията на цяла Европа.

Но кой стои зад терора? Това трябва да откриете сами. Изключително вълнуваща и в същото време реалистична история в три епизода, с много графики, 3D изображения и интерактивност.

 

Цена: Безплатна  

 


 

Star Wars: Uprising (Android, iOS)

От Kabam

 

sStar Wars: Uprising е първото Star Wars RPG, разположено между Star Wars: Episode VI: Return of the Jedi и Star Wars: The Force Awakens.

Присъединете се към милионите играчи по света в новата битка срещу Империята! Включете се в масивните Sector Battles. Създайте свой собствен мощен герой и екипаж и играйте в реално време с приятели. Галактиката има нужда от нов герой! Какъв ще бъде, зависи от вас...

 

Цена: Безплатна (Предлага покупки в приложението) 

 


 

Minecraft: Story Mode (Android, iOS)

От Telltale Inc

 

sMinecraft: Story Mode е нова игра от Minecraft вселената, в която ще участвате пряко в пет епизода с герой от мъжки или женски пол. Тръгнете на опасно приключение в света на Minecraft.

Вие и вашите приятели почитате легендарния Орден на камъка: Войн, Редстон инженер, Грифер и Архитект; убийци на Ендър Дракон. Докато в EnderCon се надявате да срещнете война Габриел, вие и вашите приятели откривате, че нещо не е наред... нещо ужасно е станало. Терор е освободен и вие трябва защитите Ордена на камъка, ако искате да запазите вашия свят цял.

 

Цена: 10,45 лв.

 

 


 

The Room Three (iOS)

От Fireproof Games


sДългоочакваното продължение на носителката на BAFTA награди The Room (Apple игра на годината 2012 г.) и The Room Two (App Store Best 2013-14) най-накрая е тук.

Добре дошли в The Room Three – едно физическо пъзел приключение в красив тактилен свят. Примамени на отдалечен остров, вие трябва да решите пъзелите, разработени от мистериозен човек, известен като The Craftsman.

Поради тежките графични изисквания The Room Three не е съвместима с iPad 1, iPhone 4, iPod Touch 4-о поколение.

 
Цена: 4,99 евро