WordBrain Themes (Android, iOS)

От MAG Interactive


sВ WordBrain Themes трябва да намерите точните думи, за да решите забавните и все по-предизвикателни пъзели. Тренирайте мозъка си и се превърнете в световен супер ум!

Всеки пъзел има уникална тема, с която всички думи са свързани - просто използвайте вашия мозък, за да ги откриете. Не обещаваме, че ще ви бъде лесно, но определено ще се забавлявате и ще ставате по-умни.

 

 

Цена: Безплатна (Предлага покупки в приложението) 

 


        

Marvel: Avengers Alliance 2 (Android, iOS)

От Marvel Games


sMarvel: Avengers Alliance 2 е продължение на хитовата Marvel: Avengers Alliance. Новата част идва с повече възможности за персонализация и невероятни визуални ефекти с много високо качество.

Съберете отбор с Отмъстителите, Daredevil, Пазителите на Галактиката, Човекът паяк и други супер герои, за да се биете с Ултрон, Барон Стръкър и други супер злодеи! Мистериозна серия от галактическите сблъсъци заплашват съдбата на Земята. Трябва да използвате мощната енергия на Iso-8, за да спрете унищожаването на цялата вселена. Съюзявайте се с приятели и други играчи от цял ​​свят, за да победите смъртните врагове.

 

Цена: Безплатна (Предлага покупки в приложението)Dream Machine - The Game (Android, iOS)

От GameDigits Ltd


сИзбягайте от фабриката и освободете себе си и фантастичния свят, в който сте попаднали.

Манипулирайте фантастични машини и решавайте множество мистериозни оптични илюзии. Използвайте всичките си способности, за да оцелеете в опасни нива, и печелете епични битки с босове.

 

 

Цена: 1,98 лв.Future War:Reborn (iOS)

От Good net technology co. Ltd


сFuture War: Reborn е най-новата 3D FPS игра, свързана с постапокалиптична война. Вие ще контролирате пълноправен войник, с когото ще унищожавате врагове и ще си проправяте път към бойното поле с авангардни оръжия, за да защитите хората от ордите от зомбита.

 

 

 

Цена: 0,99 евроInk Slime (iOS)

От xiao xiao


сГодината е 2035 г. и група от извънземни същества са посетили Земята. Те са сладки и очарователни, но са капризни. Те са така наречените Ink Slime. Ще трябва да се справите с тях, преди да са завзели планетата.

 

 

 

 

Цена: Безплатна (Предлага покупки в приложението)Finger Hero : Avoid obstacles (iOS)

От DaftMobile


сFinger Hero е предизвикателна игра, която се управлява с едно докосване. Разработчиците от DaftMobile са използвали 3D Touch технологията на Apple, която се използва в iPhone 6s и 6s Plus, за да направят Finger Hero много по-интересна.

Когато натискате силно, ще се движите по-бързо, а когато отслабите натиска - ще можете да забавите темпото, за да се провирате между препятствията.

Събирайте монети и изпълнявайте мисии, за да отключвате нови герои. Състезавайте се срещу приятелите си и вижте кой ще оцелее най-дълго.

 

Цена: Безплатна (Предлага покупки в приложението)