Olympus Rising (Android, iOS)

От flaregames


sПрисъединете се към епичната битка за планината Олимп и отприщете силата на боговете! Съревновавайте се в далечни земи с армии от герои и чудовища. Изграждайте непробиваема база и нека славата ви се носи по целия свят в тази спираща дъха, пристрастяваща ММО игра.

 

 

 

Цена: Безплатна (Предлага покупки в приложението) 
         

Vector 2 (Android, iOS)

От Nekki Games


sVector 2 идва с интензивен геймплей с реалистични анимации в познатия дистопичен свят. Тичайте и се спускайте през огромно и сложно изследователско съоръжение и се опитайте да се измъкнете жив - отново и отново.

Използвайте експериментално високотехнологично устройство, което ще ви помогне да оцелеете малко по-дълго. Научавайте нови каскади и избягвайте смъртоносни капани.

 

 

Цена: Безплатна (Предлага покупки в приложението)Не се сърди, човече (Android)

От ForteGames


s„Не се сърди, човече“ е класическа настолна игра за деца със зар и цветни комплекти пионки. Играят от двама до четирима играчи. Всеки играч взима по четири пионки от един цвят и ги поставя по една в малките кръгчета на кръга, отбелязан със същия цвят.

Играчите хвърлят зарчето последователно по един път. Пръв започва играта този, който най-напред хвърли със зарчето числото 6. При всяко повторно хвърляне на шестица играчът хвърля зарчето отново. Придвижването пионките напред става през толкова квадратчета, колкото показва хвърленият от играча зар. Когато една пионка застигне при играта чужда пионка, попадайки върху нея, тогава настигнатата пионка (чуждата) излиза от играта. Тя се поставя отново в играта при хвърляне на шестица.

Завърши ли една пионка цялата обиколка, тя влиза в отбелязаните с нейния цвят квадратчета, докато достигне до определените в боядисаният с нейния цвят триъгълник в центъра кръгчета, където остава до края на играта. За да влезе в едно от тези кръгчета всяка пионка, играчът трябва да хвърли със зарчето толкова, колкото трябва, за да достигне пионката до определеното ѝ крайно място.

Печели играта онзи, който пръв вкара и четирите свои пионки в централния триъгълник от неговия цвят.

 

Цена: Безплатна (Предлага покупки в приложението)Atomas (Android, iOS)

От Sirnic / Max Gittel


sAtomas е очарователна пъзел игра, която можете да усвоите за секунди, но ще се забавлявате в продължение на седмици.

Всичко започва с водородните атоми, с които малко по малко ще съставите и хелиевите атоми, след това литиевите атоми и така нататък. Вашата основна цел е да се създадете ценни елементи като злато, платина и сребро.

Но внимавайте, ако вашата малка вселена се препълни с много атоми, това ще доведе до колапс и играта приключва. Един от начините да се предотврати това е да изграждате дълги симетрии във вашите атоми, за да започнат големите верижни реакции.

 

Цена: Безплатна (Предлага покупки в приложението)Love You To Bits (iOS)

От Alike Studio


sВ играта Love You To Bits ще следвате пътя на Космо, тромав изследовател в търсене на своята приятелка. След фатален инцидент всички парчета на планетата Nova са се разпръснали в Космоса! Трябва да помогнете на Космо да събере всички парчета на Nova и да я възстанови.

Разгледайте най-странните светове и планети, пълни с фантастични създания, пъзели и скрити предмети, които трябва да събирате. Когато изпълните всички нива, ще откриете, че Love You To Bits е сърцераздирателна любовна история!

 

Цена: 3,99 евроAirAttack 2 (Android, iOS)

От Art In Games


sВъздушният бой с изтребители се завръща с невероятна сила, 3D визия и оркестров саундтрак. Насладете се на класическата атмосфера на Втората световна война с аркадни престрелки със самолети. Подгответе се да унищожите оста на злото с огнехвъргачки, картечници, бомби...

 

 

 

 

Цена: Безплатна (Предлага покупки в приложението)