Beme (Android, iOS)

От Beme, Inc


sBeme е най-простият и най-лесен начин да споделяте вашите моменти със света. Заснемайте миговете от живота си, без да държите смартфона пред очите си, гледайки екрана му. Просто поставете телефона близо до тялото си, за да закриете сензора за близост, намиращ се отпред на телефона, и записът ще се осъществи моментално.

Beme е замислено с идеята да ви върне естествения начин за взаимодействие със света. Днес всички ползваме смартфоните си, за да записваме видео от концерти, спортни събития, ежедневни занимания и каквото се сетите, но държейки смартфона пред очите си, ние виждаме света и случващото се само през екрана. Beme иска да премахне това.

Автоматичното споделяне на съдържание от Beme означава, че няма да имате предварителен преглед над записа и няма да можете да поставяте филтри, което означава, че записът ще е 100 процента истински, а не подправен.

 

Цена: Безплатно (Предлага покупки в приложението)  
       

Quik - Free Video Editor (Android, iOS)

От GoPro, Inc. / Stupeflix Inc.


sНаскоро компанията GoPro придоби мобилното приложение Replay, което предоставяше лесен начин за обработка на видео и създаване на видео колажи. От тази седмица приложението Replay вече се нарича Quik и идва с променена визия и подарък – напълно безплатна галерия с филтри и ефекти.

Използвайте Quik на вашето Android и iOS устройство, за да направите уникални видео колажи, придружени със зрелищни ефекти, музика и текст.

 

 

Цена: Безплатно (Предлага покупки в приложението)

Linguee (Android, iOS)

От Linguee


sРезултатите от търсенето в Linguee предоставят примерни изречения от различни източници, за да ви дадат представа за това, как думата за търсене е преведена в контекст.

В сравнение с традиционните онлайн речници Linguee съдържа около 1000 пъти повече преведени текстове, които се показват в пълни изречения. Linguee показва преводи за изрази като "убедителни доказателства", "силна връзка" или "категорично мнение" и дори за редки изрази или специфични технически термини.

Какви са ползите?

Linguee предлага многобройни предимства в сравнение с други онлайн речници:

- Той съдържа около 1000 пъти повече преведени текстове

- Linguee предлага голямо разнообразие от контекстуални примери за превод

- Източникът на изречението, дадено за пример, се показва като линк под съответното изречение

Как мога да използвам Linguee?

Просто потърсете дадена дума или израз. Ще намерите примерни изречения, които съдържат вашето търсене на дума или фраза като точно или подобно съвпадение. Като цяло, може да се окаже по-добре да потърсите няколко думи наведнъж, например "в ролята си на" вместо просто да въведете "роля". По този начин ще можете да намерите повече примери за контекстуален превод.

 

Цена: Безплатно (Предлага покупки в приложението)GIPHY KEYS (iOS)

От Giphy, Inc.


sGIPHY Keys е най-лесният и най-бърз начин да разглеждате, търсите и споделяте GIF файлове във вашите текстови съобщения - направо от клавиатурата! Не само че сега имате достъп до милиони GIF файлове в GIPHY, но можете да създавате специални GIPHY команди.

 

 

 

Цена: Безплатно (Предлага покупки в приложението)

TaoMix 2 (iOS)

От inookta studio inc.


sНезависимо дали искате да се съсредоточите, да се отпуснете, или да спите по-дълбоко, TaoMix 2 ви помага да се потопите в уникални звуци, които ще ви пренесат в света на високите планини и дълбоките океани. TaoMix 2 е един безкраен свят от звуци.

 

 

 

Цена: Безплатно (Предлага покупки в приложението)PhotoPills (iOS)

От PhotoPills S.L.


sОтключете вашия творчески потенциал! Започнете да правите наистина легендарни снимки всеки път, когато използвате фотоапарата си. Дали вашата страст е да улавяте красиви пейзажи, да увековечавате нощното небе... или да пътуват по света, PhotoPills ще ви даде нови художествени възможности, за да разказвате визуални истории по начин, който не е бил възможен досега.

 

 

 

Цена: 10 евро