Panasonic и тази година предлага богат асортимент от нови продукти, които може да се видят за първи път на международното изложение International CES 2013, едно от най-големите събития за електроника в света, което се провежда в Лас Вегас Convention Center, Невада САЩ между 8 и 11 януари 2013.

Щандовете на Panasonic (#9405, 9806) са изградени на площ 1,690 квадратни метра и се намират в централната зала, като тази година там ще се представят широк спектър продукти в допълнение към традиционното аудиовизуално оборудване. Panasonic разшири и изложбената си площ за бизнес решения, за да представи инициативите на компанията, които са изпълнени по целия свят. Посетителите на щандовете на Panasonic ще видят най-новите технологии и решения, включващи:

B2B/ бизнес то бизнес решения, където Panasonic ще покаже своите разширени решения за бизнеса с дисплеи и развлекателни системи за авто и авиационната индустрия, предложения за магазини, като дигитални знаци и охрана, интелигентни градове и слънчева енергия, които са част от широка гама бизнес решения.

B2C продукти и технологии, които включват дигитални аудиовизуални продукти, като телевизорите от линията 2013 Smart VIERA, озвучителните системи, дигиталните фотоапарати и видеокамери. Интереактивното представяне ще даде възможност на посетителите да преживеят от първо лице предимствата на моделите 2013. Друго, което може да се види на щандовете тук е техниката за дома, като прахосмукачки, микровълнови печки и малки кухненски уреди. Освен това, посетителите на щандовете на Panasonic на CES 2013 ще могат да видят най-новите продукти за красота като Nano Care сешоарите, както и съдовете за готвене на пара, предназначени за по-здравословен начин на хранене.

 

Тагове: