Днес, 17 май 2011 г., HP и Office 1 Superstore откриха първата HP Print Station за България и цяла Източна Европа. Това е повече от копирен център – място, където могат да се отпечатат множество материали на различни медии и в различни формати. Услугата позволява на малкия бизнес по-ефективно да реализира своите идеи, както и да направи отлично впечатление на своите клиенти.

От 2008 година насам в девет европейски държави и три страни от Близкия Изток работят 50 центрове HP Print Station, а до края на годината тяхната бройка в световен мащаб се очаква да достигне 120. За нашата страна услугата ще се предлага под покрива на Office 1 Superstore, като така компанията ще отговори на различните нужди на клиентите си от всички сегменти.

Първото място, където можете да изпробвате иновативните технологии, се намира на бул. „Цариградско шосе“ 139. През юни от HP Print Station ще можете да се възползвате и на бул. „Джеймс Баучър“ 51 в столицата. Тогава се очаква и дебютът във Варна. До края на годината услугата ще се предлага в общо шест от магазините на Office 1 Superstore, като общата инвестиция за оборудването възлиза на 80 000 евро.

HP Print Station ще е от помощ на три основни групи потребители – тези, които нямат принтер вкъщи, а търсят удобство и високо качество на печат; професионалисти, чиято работа изисква специфични решения и висококачествена техника; хора, които се занимават с бизнес и които печатат маркетингови материали в големи обеми и очакват баланс между високото качество и оптимизираните разходи.

Пълният набор от услуги е впечатляващ.

Цифровият печат и копирните услуги включват:

– брошури
– визитки
– външна реклама
– листовки и флаери
– етикети и пликове
– менюта
– бюлетини
– пощенски картички
– плакати
– календари

Брандинг и реклама:

– банери: поп-ъп, рол, пирамида
– плакати тип „сандвич“
– обличане на сгради
– облепване на витрини и превозни средства
– светещи кутии
– рекламни магнити
– легитимационни табели

Бизнес услуги:

– календари
– презентации и оферти
– материали за обучение
– директен маркетинг
– архитектурни планове
– дизайн и концептуализация на корпоративна идентичност
– проектантски съоръжения за всички бизнес нужди
– довършителни услуги като ламиниране и подвързване

Малките и средните предприятия са привлекателен и растящ пазарен сегмент, който има нужда от печат на материали с безкомпромисно качество. Те съставляват около 99% от 20 милиона европейски компании, като броят им за последното десетилетие е нараснал с 11%. Разбира се от  HP Print Station могат да се възползват и частни лица с лични проекти. Можете да използвате модерната техника както сами, така и като се доверите на квалифицирания персонал.

Тагове: