Днес Samsung официално представи своя първи 8-инчов таблет – Galaxy Note 8.0, нова ера в интелигентната Note технология, насочена към възраждането на категорията на средно-големите таблети, която Samsung установи през 2010 година.

 

В основата на новаторските решения на Galaxy Note 8.0 стоят полезни функции, включително опции за multi-window разделяне на екрана и оптимален достъп до редица активни приложения; подобрено поколение интелигентен S Pen; достъп до набор от S Note шаблони и инструменти, които позволяват да създавате, редактирате, управлявате и споделяте всекидневни документи. Чрез технологията „режим на четене“ имате възможността да се насладите на електронни книги с оптимална резолюция, видео и гласови повиквания.

 

Един умен дневник за живот в движение

Тънък и достатъчно компактен, за да се превърне в перфектния спътник в движение, както за работа, така и забавление, Galaxy Note 8.0 има забележителни работни показатели и функции. Galaxy Note 8.0 е с предварително заредено съдържание и приложения, специално създадени за мултимедийния потребител. Обновеният Chat-on осигурява лесното изпращане на съобщения дори и в групови чатове в различни формати – снимки, видео, контакти и видео бележки – за лесно и приятно общуване. Интегрираното приложение Awesome Note, което е въведено за пръв път в таблет с Android в Note 8.0, е в състояние да запамети неограничен брой бележки, напомняния, дневници и списъци с важни задължения.

С Flipboard, вашите новини, социални мрежи и други емисии вървят заедно в един стилен, сензорен формат, за да можете да се насладите на всички новини и страхотни моменти на едно място. Flipboard разработи персонализирана версия на своето приложение специално за Samsung, което позволява на потребителите да изполват своят S Pen като мишка и да преглеждат заглавни статии от главния екран на Flipboard. И накрая, Smart Remote, ви предоставя универсално дистанционно управление и електронен програмен справочник (EPG), които ви позволяват да гледате телевизия и видео безпроблемно.

 

Нова епоха в интелигентността на S Pen

Вграденият в таблета S Pen е разширение на Galaxy Note 8.0. При отделянето на S Pen от устройството автоматично ще се стартират иновативни функции като Pen Detection, предлагащи практични адаптирани менюта или функцията Page Buddy, която интуитивно ще активира вашия последно адаптиран S Note начален екран.
S Pen технологията вече е толкова напреднала, че дори не е нужно да докосвате екрана. Благодарение на Air View, е достатъчно просто да доближите S Pen до екрана, за да можете да преглеждате предстоящи срещи чрез SPlanner, видео, снимки и електронна поща, без да се налага да отваряте файлове или да стартирате приложения.

S Pen Gesture ви позволява лесно да редактирате и изрязвате съдържание и изображения, а Paper Artist и Photo Note ви позволяват да персонализирате художествено своите снимки. В допълнение, за първи път в категорията Galaxy Note, можете да използвате S Pen, за да контролирате физическите бутони („Меню“/„Назад“) на устройството, чрез технологията Wacom.

Оптимизиране на масовото потребление на мултимедия

Иновативната функция Dual View позволява безпроблемно да използвате няколко екрана едновременно. По този начин се постига оптимална употреба на различни приложения, като например стартирането на S Note в прозореца на уеб браузъра, което позволява съдържанието да се управлява интуитивно.

Multi-tasking-ът достига и до провеждането на телефонни обаждания. Pop Up Note ви дава достъп до S Note по всяко време, за да проследявате ключовите дейности, а Pop Up Video ви гарантира, че можете да сърфирате в мрежата, докато си чатите, като отделните прозорци могат лесно да бъдат уголемени или намалени само с едно движение.

Reading Mode трансформира вашия Galaxy Note в четец на електронни книги, като осигурява оптимални условия за четене, за да се насладите на книгата. Чрез Smart Remote можете дори да го превърнете в универсално дистанционно управление за телевизор, set-up box, DVD или Blu-ray плейъри.

Тагове: