Световния мобилен конгрес в Барселона (MWC 2014) започна днес и Sony побърза да представи най-доброто от себе си. Представяме ви новите смартфон попълнения в портфолиото на компанията - Xperia™ Z2 и Xperia™ М2.

На сцената на MWC 2014 Кунимаса Сузуки, президент и главен изпълнителен директор на Sony Mobile Communications, прогнозира, че 2014 година ще бъде изпълнена с промени: по-значими, в по-големи мащаби, за по-добро.

“Забавлението е част от духа и облика на Sony. Ние вярваме, че има огромна разлика между това да получаваш изживяване и да го изживяваш в действителност”, заяви г-н Сузуки. „Това важи за всичко, което правим – за нас, 2014 г. е посветена на това да съберем най-доброто от технологиите и съдържанието на Sony и да ги развием допълнително, създавайки безпрецедентни, предизвикващи силни емоции, уникални потребителски изживявания.”

 

Xperia Z2 – най-добрата фото и видео камера във водоустойчив смартфон в света


Xperia Z2 е първокласен водоустойчив смартфон, който съчетава водещите фотографски и видео технологии на Sony. Z2 разполага с 5.2-инчов Full HD (1920 x 1080) TRILUMINOS™ дисплей с Live Colour LED и първата в света цифрова технология за елиминиране на шума в смартфон, за по-добро аудио изживяване.

Бързината и плавността на работата със смартфона се гарантира от четириядрен Qualcomm Snapdragon 801 Krait процесор, работещ на 2.3 GHz и наличните 3GB RAM. Батерията е 3200mAh, а естествено е добавен и 4G LTE модул. Тялото на Z2 следва емблематичния OmniBalance дизайн и има дебелина от едва 8,2мм.

Камерата на смартфона е 20.7-мегапиксела и е съчетана с 1/2.3-тип Exmor RS CMOS сензор за изображенията. За качеството на снимките се грижи интелигентния процесор за обработка на изображения BIONZ ™. А новият разширен видео режим улавя и запазва спомените в удивително детайлна 4K резолюция (3840x2160 пиксела/30p).

Стабилизацията на изображенията се гарантира от технологията SteadyShot™, заради която снимките ще бъдат гладки и ясни дори когато сте в движение. Компактният и иновативен STM10 стерео микрофон предлага високо качество на стерео аудио записа.
Xperia Z2 ще бъде на пазара в глобален мащаб от март 2014 г.

 

 

XperiaTM M2 – най-добрата смартфон технология в средния ценови клас


В стремежа да предостави най-добрите смартфон технологии на възможно най-широк кръг от потребители, Xperia M2 ще ви предложи достъп до най-доброто от Sony в средния ценови клас.
„Това устройство е перфектно за потребители, които търсят смартфон, притежаващ всичко“, коментира Калъм МакДъгал, маркетинг директор на Xperia в Sony Mobile Communications.

Както и при флагмана Z2, Xperia M2 също така следва OmniBalance дизайн линията. Големият 4.8” qHD екран, е перфектен, за да се наслаждавате на развлекателно съдържание. Камерата е 8MP с Exmor RS™ и идва „въоръжена“ с Autoscene Recognition и HDR режим. За наше щастие Xperia M2 има 4G LTE модул и много дълъг живот на батерията, която е с капацитет от 2300mAh. M2 ще е наличен от април 2014г.

 

Тагове: