Годишните награди Webit AWARDS ще се проведат на 25 април в София Тех Парк, като част от програмата на Webit.Festival Europe. Наградите насърчават качествените бизнес модели, социални проекти и политически инициативи на дигиталните и технологичните пазари в Европа.

Ще бъдат присъдени отличия в няколко отделни области с победители както за Централна и Източна Европа, така и само за българския пазар. Най-иновативните методи за използване на дигитални технологии в здравеопазването, образованието, транспорта и др. ще бъдат отличени в категория „Бизнес и иновации“. Ще се раздадат още награди в категории „Дигитални приложения“, „Политики“ и „Специални награди“, в която ще бъдат наградени най-успешната жена в технологичния сектор у нас, най-иновативното средно училище в страната и човек с изключителен принос за дигиталната индустрия у нас.

За да запазите своето място и присъствие на официалната церемония на връчването на наградите, можете да влезе и да го направите тук, а тук можете да номинирате някоя от наградите на Webit.

Оцени:
Рейтинг: 4
Тагове:
Още от Social

Образователният проект Amazon Web Services Educate идва за пръв път в България

5 | 14.11.2017