Тази мистериозна кола, която ни гледа от двете изображения, вероятно е новото Ferrari 488 GTО. На пръв поглед по-голямата част от колата прилича на Ferrari 488 GTB, но ако се вгледате по-добре и обърнете внимание на скритата под покривалото част, тя определено изглежда по-различна.

Ferrari 488 GTО всъщност е модифицирана версия на Ferrari 488 GTB и засега това е единственото реално доказателство за нейното съществуване.

Ferrari има традицията да пуска модели, които имат повече мощност, отколкото базовите им варианти. Италианците вече го направиха с други V8 модели като 360 Challenge Stradale, 430 Scuderia и 458 Speciale, припомня Slash Gear.

Нови слухове твърдят, че компанията работи по напълно нов и базов модел, наречен Dino, който ще използва двойния турбо V6 двигател. По всяка вероятност обаче колата на снимките тук не е този модел. Накрая "базов" е относителна дума, когато става въпрос за прочутата марка, тъй като и този модел няма да е евтин. Е, би било готино да видим как нова кола на Ferrari ще падне до 100 000 долара, но това е малко вероятно.

Тагове: