Напиши думата, която търсиш и натисни Enter

HiComm е дългогодишен член на EISA и с удоволствие ви представяме победителите в "нашата" категория – мобилни устройства (Mobile Devices), както и свързаните с нея други наградени. Участието на нашия екип в дебатите, семинарите и гласуването ни дава безценен опит, тъй като ни срещна с производителите и така получихме възможността да тестваме наградените продукти. Споделянето на визията на HiComm и присъствието ни сред най-големите технологични издания по света е значимо международно признание, което трудно може да бъде оценено.

Традиционно медийната асоциация EISA обявява победителите в отделните категории на 15 август всяка година, като резултатите се публикуват на нейния уебсайт, както и на страниците на медиите, които са членове на асоциацията. Целият процес включва месеци на оживени дебати, дискусии и гласуване между членовете, за да се определят най-добрите технологични продукти за годината. Повече информация за победителите, както и за самите награди можете да намерите на сайта на EISA.

Нека сега разберем кои са отличените за тази година, а всички победители от другите категории може да разгледате в списъка в края на материала.

 

EISA SMARTPHONE 2024-2025

HONOR 200 Pro

HONOR 200 Pro се откроява като най-добрия смартфон благодарение на изключителната си камера, впечатляващата производителност и прекрасното покритие. Той разполага с тройна камера с 50MP основен сензор, 50MP телефото обектив и 12MP ултраширок обектив, осигурявайки зашеметяващи снимки при различни условия. Портретният режим предоставя снимки с професионално качество с впечатляващи боке ефекти. Освен с мощната си камера HONOR 200 Pro може да се похвали с елегантен дизайн с устойчивост на вода, ярък и контрастен 6.78-инчов OLED дисплей със 120Hz честота на опресняване. Смартфонът разполага с мощен чипсет Snapdragon 8s Gen 3 и издръжлива 5200 mAh батерия със 100 W бързо зареждане. Всичко изброено определено  го прави водещ конкурент на пазара на смартфони.

 

EISA CREATOR SMARTPHONE 2024-2025

 

Sony Xperia 1 VI

 

Sony Xperia 1 VI се откроява като най-добрия смартфон за създателите на съдържание благодарение на впечатляващите си възможности за заснемане на филми и Exmor T мобилния сензор. За запалените фотографи той разполага с тройна камера със стандартни 16мм и 24мм лещи, както и допълнителен обектив с 48мм фокално разстояние, както и оптичен 85–170мм телефото обектив с макро възможности. Всички обективи са оборудвани с оптика ZEISS и технология за проследяване на човешката поза. Устройството поддържа 4K HDR видеозапис със скорост до 120 кадъра в секунда, което гарантира кинематографично качество и зашеметяващи резултати при снимане. Освен това неговият 6.5-инчов OLED дисплей със 120Hz честота на опресняване, процесорът Snapdragon 8 Gen 3 и батерията от 5000 mAh, позволяваща употреба до два дни, го правят достатъчно мощен за всяка мултимедийна задача, която можете да си представите.

 

EISA AI SMARTPHONE 2024-2025

OPPO Reno12 Pro

 

С разширени ИИ възможности OPPO Reno12 Pro превъзхожда конкурентите в различни аспекти. AI Eraser 2.0 премахва безпроблемно нежеланите обекти от снимките, осигурявайки по-чисти и по-професионално изглеждащи изображения, докато AI Clear Face подобрява груповите снимки чрез увеличаване на яснотата и намаляване на изкривяването, правейки всяко лице на снимката да изпъква. AI LinkBoost осигурява безпроблемна свързаност дори в слаба мрежова среда, подобрявайки вашето онлайн изживяване. В допълнение OPPO Reno12 Pro може да се похвали с 6.7-инчов AMOLED дисплей, мощен процесор MediaTek Dimensity 7300-Energy и 5000mAh батерия с бързо зареждане, което го прави предпочитано устройство както за AI ентусиастите, така и за обикновените потребители.

 

EISA SMARTWATCH 2024-2025

 

Huawei Watch 4 Pro Space Edition

 

Huawei Watch 4 Pro Space Edition се откроява като най-добрия смарт часовник благодарение на уникалния си двуцветен нанокристален керамичен корпус, който не само подобрява естетическата му привлекателност, но също така предлага превъзходна издръжливост с подобно на диамант карбоново покритие, което го прави два пъти по-устойчив на надраскване. Като ъпгрейд на обикновения Watch 4 Pro, Space Edition включва сива титанова каишка, добавяща отличителна нотка на елегантност и здравина. Той запазва първокласните си характеристики като 1.5-инчовия LTPO AMOLED дисплей, поддръжката на eSIM и водоустойчивост от 5 ATM, което гарантира, че превъзхожда както като стил, така и като функционалност.

 

EISA SMART RING 2024-2025

 

Oura Ring

 

Със своите разширени функции и здрав хардуер този интелигентен пръстен се откроява като най-добрия в тази иновативна продуктова категория. Пръстенът Oura, изработен от издръжлив титан с PVD покритие, е лек и водоустойчив до 100 метра. Той разполага с 15 сензора, включително зелени, червени и инфрачервени светодиоди, за наблюдение на пулса, температурата и нивата на SpO2. Потребителите се възползват от цялостна здравна информация като анализ на съня, проследяване на активността и наблюдение на стреса. Освен това дългият му живот на батерията до 7 дни гарантира непрекъснато проследяване на здравето, което го прави незаменим инструмент за фитнес ентусиастите.

 

EISA COMPACT DAC 2024-2025

 

iFi Audio GO Bar Kensei

 

Комбинирайки USB DAC и технологии за усилвател за слушалки в компактен, удобен за джоба дизайн, GO Bar Kensei е подходящ за аудиофилите в движение. Използвайки своята USB-C връзка както за захранване, така и за възпроизвеждане на файлове с висока разделителна способност, зашеметяващото преносимо устройство на iFi Audio осигурява превъзходна производителност за слушалките, независимо дали са IEM или с конвенционален дизайн за ушите, чрез своите 3.5 мм/4.4 мм изходи. Ключът към това е висококачественият хардуерен инженеринг на GO Bar и интегрирането на K2HD обработката за съживяване на естествения звук на цифровите записи. Налични са избор от филтри и предварително зададени аналогови еквалайзери, за да усъвършенствате допълнително звука на GO Bar Kensei, като всички са обозначени от светлинни индикатори, разположени на неговия интелигентен корпус от матиран алуминий.

*Съвместно с HiFi

 

 

EISA PORTABLE LOUDSPEAKER 2024-2025

 

Morel Biggie

 

Със своето закачливо име и богат избор от цветови покрития Morel’s Biggie е безжичен високоговорител със забавна страна. Въпреки че е малък като размери и лесно преносим благодарение на кожената си дръжка за носене и вградената акумулаторна батерия, двупосочната му конфигурация на драйвера – 25 мм пищялка и 100 мм високоговорител, всеки със специално усилване – осигурява широкомащабен, мощен звук. Полезните функции включват True Wireless Stereo (TWS) за сдвояване на две Biggies в отделна двуканална система, бързо зареждане чрез USB-C връзка и поддръжка за Bluetooth Auracast. Дизайнът също впечатлява с осветените контроли на Biggie, които правят настройката лесна и ви информират за състоянието на батерията.

*Съвместно с HiFi

 

 

EISA BEST BUY MINI LED TV 2024-2025

 

Hisense 65U7NQ

Превъзходен пример за Mini LED технологията, която преминава от високия клас към по-удобните за потребителя нива на цените, 65U7NQ се откроява благодарение на своя набор от функции, стил и производителност. Комбинирайки 65-инчов QD Mini LED панел с процесора Hi-View Engine PRO на Hisense, той създава ярки 4K HDR изображения, подходящи за светлата среда в хола и разнообразното съдържание. Геймърите може да се възползват от неговите технологии Game Mode Pro, включително AMD FreeSync Premium Pro и VRR до 144Hz, докато гледането на филми и телевизия е оптимизирано от Dolby Vision IQ и HDR10+ поддръжка, плюс режим Filmmaker. Налице е интелигентната платформа VIDAA OS на Hisense, допълнена от WiSA свързаност за използване с безжични високоговорители, усилващ контраста антирефлексен филтър на неговия VA панел и дистанционно управление, захранвано от слънчеви клетки, за да направи смяната на батериите елемент от миналото.

 

EISA BEST BUY OLED TV 2024-2025

 

Philips 55OLED809

 

55OLED809 е телевизор от среден клас, който обаче предлага много повече спрямо цената си, съчетавайки своя OLED EX панел с висока яркост с най-новия процесор на Philips P5 AI и постигайки невероятни визуални резултати. Благодарение на подобрената цветова градация и HDR, възпроизвеждането на 4K HDR източници е динамично и живо, но никога за сметка на детайлите или фините цветове. Междувременно наборът от задълбочени настройки включва фина ръчна настройка и разнообразни предварително зададени режими на телевизора, а превъзходното представяне на картината на 55OLED809 е придружено от 70W 2.1-канална система от високоговорители, предлагаща ясен, експанзивен звук. Philips също така се грижи за геймърите с автоматичното превключване на режима на игра, наличието на VRR до 144Hz, бързото време за реакция и богатото на функции меню за игри. А чрез системата Ambient Intelligence V3, която автоматично настройва образа спрямо условията на околната светлина, вие ще получите изключителна HDR производителност дори в светла стая.

 

EISA BEST BUY UST PROJECTOR 2024-2025

 

Hisense PL2

 

Интелигентно, компактно шаси и ултра късофокусен обектив правят проектора PL2 на Hisense лесен за поставяне във всяка стая, където може да покаже гарантираното си качество на картината и широкия набор от функции. Това е 4K HDR модел, съвместим с Dolby Vision и HDR10+, който използва единичен лазерен източник на светлина с яркост 2700 лумена, за да създава изображения до 150 инча, които удобно пробиват околната светлина. Настройките на картината, включително режимът Filmmaker, инструментите за плавно движение и опцията за игра с ниско забавяне на входа се присъединяват към най-новата итерация на операционната система VIDAA на Hisense. Използвайте това за стрийминг на приложения или възпроизвеждане от други източници чрез три HDMI входа, два от които са v2.1. Връзките Bluetooth и AirPlay 2 се грижат за слушане на музика през вградената система от 2 x 15 W високоговорители  на проектора, която също така осигурява прецизно, балансирано аудио за филми, телевизия и игри. PL2 на Hisense е многофункционален, лесен за използване и забележителен представител в своя клас.

 

EISA BEST FAMILY TV 2024-2025

 

Philips 65PML9009

 

Въпреки че е проектиран като универсално устройство на достъпна за портфейла цена, 65PML9009 на Philips, известен също като The Xtra, използва актуална технология. Това е Mini LED модел с 144Hz VA панел и Quantum Dot цветен филтър, като използва процесора P5 от 7-о поколение на компанията за създаване на ярки и детайлни 4K HDR картини, с пикове на яркост, достигащи 1000 нита. Аудиото идва от дискретните стерео говорители с Dolby Atmos и DTS:X декодиране, докато поддръжката за DTS Play-Fi позволява на потребителите да свързват съвместими безжични високоговорители за по-голяма производителност. Лесната за използване и адаптивна операционна система Titan OS на телевизора предоставя разнообразие от първокласни приложения и канали на една ръка разстояние, така че на собствениците никога няма да им липсва нещо за гледане. 65PML9000 може да се слее перфектно във всяка стая благодарение на неговата тънка антрацитно сива рамка и крака, плюс тристранното Ambilight осветление. Това е подходящ за семейството телевизор без компромиси.

 

EISA BEST HOME THEATRE OLED TV 2024-2025

 

Philips 65OLED+959

 

Със своята уникална комбинация от технологии за картина и звук 65OLED+959 на Philips демонстрира мощта на процесора P5/AI Dual Engine на марката, съчетан с нов OLED META панел, плюс 5.1.2-канална звукова система, разработена от редовния сътрудник Bowers & Wilkins. Резултатът? Великолепни 4K HDR картини с истинско черно, живи цветове и най-добрата в класа си HDR яркост, съчетани със завладяващ съраунд звук и Dolby Atmos изживяване, което възхищава със своята вярност, мощност и мащаб. Добавка към привлекателността на телевизора от висок клас е новата технология Ambilight Plus, която подобрява детайлите.

 

EISA FAMILY PROJECTOR 2024-2025

 

 

Hisense C1

 

В C1 Hisense компанията използва експертния си опит в лазерната технология, създавайки малък, стилен проектор с ширина само 25 см, вграден в здрав корпус от анодиран алуминий. Този размер го прави лесен за придвижване и ползване из дома, заедно с късото съотношение на фокусиране 1.2:1 на C1 и надеждната система за настройка, която автоматизира фокуса, трапецовидното изкривяване и подравняването на екрана. Веднъж инсталиран, трицветният лазерен светлинен източник на проектора внася въздействие върху цветовете и яркостта на създадените чрез DLP 4K изображения, като се поддържа както Dolby Vision, така и HDR10+ съдържание. Отличен избор за семейства, които обичат филмите, C1 е също така истински център за домашно забавление с HDMI и USB входове за външни източници, достъп до приложения чрез своя интерфейс VIDAA и настроена от JBL стерео система от високоговорители. Поставете един в хола си и се насладете на шоуто!

 

EISA GAMING TV 2024-2025

 

 

TCL 55C765

 

Най-новото поколение конзоли и персонални компютри разшириха обхвата на производителността, което означава, че за оптимално гейминг изживяване е необходим иновативен телевизор. 55C765 на TCL е готов за задачата, поддържайки 4K възпроизвеждане до 144Hz VRR и 1080p/240Hz VRR, през своите HDMI 2.1 входове. Геймплеят е отзивчив, плавен и детайлен, подпомогнат от нивата на яркост и дълбочина на цвета, постигнати от панела Quantum Dot VA на TCL и системата за задно осветяване Mini LED. Фокусираните върху геймърите функции, включително предварително зададените режими на картината, променливото подобряване на сенките, плюс помощното средство за прицелване, правят така, че да сте сигурни, че никога няма да пропуснете целта си. Всички те са достъпни от надградения интерфейс на лентата за игри на TCL. Тук може да се види също така и информация с един поглед за скоростта на кадрите и статуса на HDR поддръжката. Добавете проектираната от Onkyo звукова система на 55C765 и ще имате телевизор, който е създаден за всичките ви мисии в игрите.

 

EISA GIANT TV 2024-2025

 

Hisense 100E7NQ Pro

 

100E7NQ Pro на Hisense веднага хваща окото с гигантския си 100-инчов панел и след това привлича вниманието ви с отличното си представяне на картината. Ключовият фактор тук е финият контрол на телевизора върху неговата 256-зонова пълна матрица с локално затъмняване на LED подсветката, гарантирайки, че неговите свръхголеми визуални изображения показват широк контраст със силни нива на черното и ясни HDR акценти. Балансираните, нюансирани цветове на телевизора са реализирани благодарение на по-високата мощност на обработка, заедно с 4K мащабирането на източници с по-ниска разделителна способност и динамичното тонално зониране. И докато 100-инчовите образи са звездната атракция на този екран, аудиото също не е пренебрегнато – 2.1-каналната система на телевизора е с обърнат назад субуфер за басово въздействие и създаваща въздействаща широкомащабна звукова панорама. Какъвто и да е източникът на съдържание, от Blu-ray и игрите до стрийминг на телевизия чрез смарт платформата VIDAA на Hisense, 100E7NQ Pro предоставя завладяващо изживяване – и всичко това на достъпна цена.

 

EISA HOME THEATRE MINI LED TV 2024-2025

 

TCL 75C855

 

Настанете се пред 75C855 на TCL и големият 75-инчов екран веднага ще ви подскаже, че ви очаква истинско кинематографично изживяване от този високопроизводителен Mini LED модел. Вътре в тънката, ненатрапчива рамка на телевизора има система за задно осветяване от повече от 2000 зони, използваща шесткристални LED чипове за подобряване на точността и достигане на яркост над 3500 нита. Следователно изображенията радват с висок контраст и отлични локализирани детайли, за да получите най-доброто от своите 4K HDR източници. Цветовете са богати, но нюансирани благодарение както на Quantum Dot панела на 75C855, така и на AiPQ процесора на TCL, който също оптимизира движението, яснотата, HDR прецизността и др. Аудиото от Dolby Atmos системата с шест високоговорителя, разработена от звуковата марка Onkyo, пасва перфектно с фините визуални ефекти на телевизора. Казано просто, 75C855 на TCL е решение за домашно кино на едно място.

 

EISA PORTABLE PROJECTOR 2024-2025

 

XGIMI MoGo 3 Pro

 

Независимо дали сте у дома или в движение, този малък и стилен преносим проектор от XGIMI осигурява забавление на голям екран със завидна лекота. С неговата цилиндрична форма можете лесно да завъртите MoGo 3 Pro върху основата му, за да показвате Full HD HDR изображения на всякаква повърхност – от пода до тавана, право или под ъгъл. След това картината се подравнява автоматично благодарение на технологията ISA 2.0 на XGIMI, която гарантира, че няма препятствия пред идеалния образ. Стойката на проектора служи и като високоговорител – системата, проектирана от Harman Kardon – MoGo 3 Pro, която може да се използва за възпроизвеждане на музика през Bluetooth или като дискретна амбиентна лампа с различни цветове и ефекти. Що се отнася до това какво да гледате, налице е Google TV, както и бърз достъп до стрийминг услуги и приложения, докато микро-HDMI входът поддържа игрови конзоли и дискови плейъри. MoGo 3 Pro ще ви забавлява, където и да сте.

 

EISA PREMIUM MINI LED TV 2024-2025

 

Hisense 65U8NQ

 

Водещият Quantum Dot Mini LED TV на Hisense се откроява с качествен панел, подсветка и технологии за обработка, за да създаде изображения, забележителни с тяхната прецизност, яснота, жизненост на цветовете и висока яркост. Идеален за гледане на филми, 65U8NQ може да пресъздава HDR образи с яркост до 3000 нита – строго контролирани от 1600-зонов пълен Mini LED, поддържайки това динамично представяне на картината с масив от високоговорители, включващ Dolby Atmos технологията и специален субуфер. Нуждаете се от истинско аудио потапяне? Телевизорът включва поддръжка за WiSA безжични високоговорители като част от дълъг списък от функции, който включва също IMAX Enhanced сертификат, Dolby Vision IQ Precision Detail за възможно най-добрите HDR изображения и 4K/144Hz игри.

 

EISA PREMIUM OLED TV 2024-2025

 

Samsung QE65S95D

 

С QE65S95D Samsung издигна своята Quantum Dot OLED технология на друго ниво. Панелът от трето поколение на телевизора може да се похвали с повишена яркост и впечатляващо широка цветова гама, която вдъхва живот на 4K HDR изображенията. Процесорът NQ4 AI Gen2 гарантира, че всеки източник и тип съдържание ще се представят по възможно най-добрия начин, максимизирайки детайлите, цвета, контраста и движението. Освен това образите са без отражения благодарение на матовото покритие без отблясъци на панела, което означава, че QE65S95D е готов за гледане както в тъмна, така и в светла стая. Допълнение на примамливите визуални ефекти е мощният и изразителен звук чрез 4.2.2-каналната конфигурация на високоговорителите с поддръжка на Dolby Atmos.

 

EISA STATEMENT TV 2024-2025

TCL 115X955 Max

 

Почувствайте се у дома като в кино салон с 115X955 Max на TCL – Mini LED телевизор с масивен 115-инчов 4K екран, пикове на яркост, достигащи 5000 нита, и над 20 000 зони за контрол на светлината. Производителността на картината оправдава флагманското позициониране на това предложение – остротата на изображението, живостта на цветовете и динамиката са превъзходни, нивото на детайлност и реализъм са още по-вдъхновяващи в този мащаб, изпълващ стените. Готов да заеме централно място в просторна всекидневна или специално домашно кино, 115X955 Max поддържа технологиите HDR10+ Adaptive и Dolby Vision IQ за автоматично адаптиране на своите изображения въз основа на условията на околното осветление. Междувременно неговата 6.2.2 настройка на високоговорителите с мощност 240 W доставя въздействащи и завладяващи Dolby Atmos тръпки. Зашеметяваща извадка от най-съвременните телевизионни технологии, 115X955 Max на TCL си струва да отделите място!

 

EISA UST PROJECTOR 2024-2025

 

XGIMI Aura 2 

 

Пригответе се да се потопите напълно в кинематографичното изживяване с високопроизводителния UST проектор на XGIMI. Обединявайки 4K DLP оптика с лазерен източник Dual Light 2.0 с мощност 2300 ISO лумена, Aura 2 завладява със зашеметяващо качество на картината. Спортът, игрите и гледането на филми се възползват от широкия контраст, отчетливите детайли и изключителната обработка на цветовете, а яркостта му го прави подходящ за гледане през деня, както и за сесии при намалено осветление. Изображенията с диагонал до 150 инча могат да се прожектират върху екран ALR или направо на стена, като проекторът предлага бърза автоматична настройка на фокуса, геометрията и други важни настройки. Системата с четири високоговорителя от harman/kardon, както и интеграцията на Android TV, допълват статута на Aura 2 като превъзходно решение за домашно кино.

 

ПЪЛЕН СПИСЪК НА ВСИЧКИ ОТЛИЧЕНИ УСТРОЙСТВА ОТ ВСИЧКИ КАТЕГОРИИ НА EISA AWARDS 2024-2025

 

HI-FI EXPERT GROUP

EISA AV FURNITURE 2024-2025

Blok Stax 2G

EISA BEST VALUE STREAMING AMPLIFIER 2024-2025

WiiM Amp

EISA BEST VALUE WIRELESS BOOKSHELF LOUDSPEAKERS 2024-2025

PSB Alpha iQ

EISA COMPACT DAC 2024-2025

iFi Audio GO Bar Kensei

EISA COMPACT STREAMING AMPLIFIER 2024-2025

Marantz MODEL M1

EISA ENTHUSIASTS AMPLIFIER 2024-2025

Musical Fidelity A1

EISA FLOORSTANDING LOUDSPEAKERS 2024-2025

Monitor Audio Gold Series 300 6G

EISA HEADPHONE AMPLIFIER 2024-2025

iFi Audio iDSD Diablo 2

EISA HIGH-END HEADPHONES 2024-2025

Austrian Audio The Composer

EISA HIGH-END LOUDSPEAKERS 2024-2025

Wilson Audio The WATT/Puppy

EISA INTEGRATED AMPLIFIER 2024-2025

HiFi Rose RA280

EISA LOUDSPEAKER SERIES 2024-2025

Bowers & Wilkins 700 S3 Signature

EISA PORTABLE LOUDSPEAKER 2024-2025

Morel Biggie

EISA PREMIUM ALL-IN-ONE SOLUTION 2024-2025

T+A R 2500 R

EISA PREMIUM LOUDSPEAKERS 2024-2025

SVS Ultra Evolution Pinnacle

EISA PREMIUM SOUNDBAR 2024-2025

CANVAS HiFi, CANVAS

EISA PREMIUM STREAMING AMPLIFIER 2024-2025

Hegel H400

EISA PREMIUM WIRELESS BOOKSHELF LOUDSPEAKERS 2024-2025

Triangle Capella

EISA PREMIUM WIRELESS HEADPHONES 2024-2025

DALI IO-12

EISA PREMIUM WIRELESS LOUDSPEAKER 2024-2025

Meridian Ellipse

EISA STREAMER 2024-2025

Eversolo DMP-A8

EISA STREAMING AMPLIFIER 2024-2025

Rotel RAS-5000

EISA STREAMING PREAMPLIFIER 2024-2025

NAD Masters M66

EISA TURNTABLE 2024-2025

Pro-Ject XA B

 

HT AUDIO EXPERT GROUP

EISA AV RECEIVER 2024-2025
Marantz CINEMA 30

EISA HOME THEATRE LOUDSPEAKER SERIES 2024-2025

SVS Ultra Evolution

EISA HOME THEATRE PROCESSOR 2024-2025

Primare SP25 Prisma

EISA HOME THEATRE SOUNDBAR 2024-2025

Samsung HW-Q990D

EISA HOME THEATRE SUBWOOFER 2024-2025

Perlisten R18s

EISA COMPACT SOUNDBAR 2024-2025

Sennheiser Ambeo Mini

 

HT VIDEO EXPERT GROUP

EISA BEST BUY MINI LED TV 2024-2025

Ηisense 65U7NQ

EISA BEST BUY OLED TV 2024-2025

Philips 55OLED809

EISA BEST BUY UST PROJECTOR 2024-2025

Hisense PL2

EISA BEST FAMILY TV 2024-2025

Philips 65PML9009

EISA BEST HOME THEATRE OLED TV 2024-2025

Philips 65OLED+959

EISA FAMILY PROJECTOR 2024-2025

Hisense C1

EISA GAMING TV 2024-2025

TCL 55C765

EISA GIANT TV 2024-2025

Ηisense 100E7NQ Pro

EISA HOME THEATRE MINI LED TV 2024-2025

TCL 75C855

EISA PORTABLE PROJECTOR 2024-2025

XGIMI MoGo 3 Pro

EISA PREMIUM MINI LED TV 2024-2025

Hisense 65U8NQ

EISA PREMIUM OLED TV 2024-2025

Samsung QE65S95D

EISA STATEMENT TV 2024-2025

TCL 115X955 MAX

EISA UST PROJECTOR 2024-2025

XGIMI AURA 2

 

PHOTO EXPERT GROUP

EISA ADVANCED FULL-FRAME CAMERA 2024-2025

Nikon Z6III

EISA APS-C CAMERA 2024-2025

Sony Alpha 6700

EISA BEST BUY TELEPHOTO LENS 2024-2025

TAMRON 70-180mm F/2.8 Di III VC VXD G2

EISA BEST BUY WIDE ANGLE ZOOM LENS 2024-2025

TAMRON 17-50mm F/4 Di III VXD

EISA CAMERA OF THE YEAR 2024-2025

Sony Alpha 9 III

EISA COMPACT CAMERA 2024-2025

Fujifilm X100VI

EISA FULL-FRAME CAMERA 2024-2025

Nikon Zf

EISA LENS OF THE YEAR 2024-2025

SIGMA 50mm F1.2 DG DN | Art

EISA MICRO FOUR THIRDS CAMERA 2024-2025

Panasonic Lumix G9II

EISA PHOTO/VIDEO ZOOM LENS 2024-2025

Canon RF 24-105mm F2.8 L IS Z

EISA PORTRAIT LENS 2024-2025

Nikon NIKKOR Z 135mm f/1.8 S Plena

EISA STANDARD ZOOM LENS 2024-2025

SIGMA 28-45mm F1.8 DG DN | Art

EISA SUPER TELEPHOTO ZOOM LENS 2024-2025

Nikon NIKKOR Z 180-600mm f/5.6-6.3 VR

EISA SUPERZOOM LENS 2024-2025

Nikon NIKKOR Z 28-400mm f/4-8 VR

EISA TELEPHOTO LENS 2024-2025

Sony FE 300mm F2.8 GM OSS

EISA TELEPHOTO ZOOM LENS  2024-2025

Sony FE 70-200mm F4 Macro G OSS II

EISA ULTRA WIDEANGLE LENS 2024-2025

Laowa 10mm f/2.8 Zero-D FF

EISA ULTRA WIDEANGLE ZOOM LENS 2024-2025

Canon RF 10-20mm F4 L IS STM

EISA WIDEANGLE LENS 2024-2025

Sony FE 16-25mm F2.8 G

 

MOBILE DEVICES EXPERT GROUP

EISA AI SMARTPHONE 2024-2025

OPPO Reno12 Pro

EISA CREATOR SMARTPHONE 2024-2025

Sony Xperia 1 VI

EISA SMART RING 2024-2025

Oura Ring

EISA SMARTPHONE 2024-2025

HONOR 200 Pro

EISA SMARTWATCH 2024-2025

Huawei Watch 4 Pro Space Edition

 

IN-CAR EXPERT GROUP

EISA IN-CAR AMPLIFIER 2024-2025

BRAX REVELATION RX2 PRO

EISA IN-CAR DASHCAM 2024-2025

BlackVue DR970X-2CH Box Plus

EISA IN-CAR DSP AMPLIFIER 2024-2025

ESX VE1300.11SP

EISA IN-CAR HEAD UNIT 2024-2025

Sony XAV-9550ES

EISA IN-CAR HIGH-END COMPONENT 2024-2025

ESB Novemila Series

EISA IN-CAR INTEGRATION 2024-2025

Eton UG BMW Ultimate Series

EISA IN-CAR OEM PREMIUM AUDIO SYSTEM 2024-2025

Lotus Eletre with KEF Reference Audio System

EISA IN-CAR PREMIUM UPGRADE 2024-2025

HELIX V EIGHTEEN DSP

EISA IN-CAR SUBWOOFER 2024-2025

Ground Zero GZPW-10SQX

EISA MARINE AUDIO COMPONENT 2024-2025

Hertz Venezia V8 DSP

 

Снимки: EISA