Когато HUAWEI WATCH Ultimate се появи на пазара по-рано тази година, мнозина повдигаха вежди, четейки за иновациите в него. От способността му да се гмурка до 10 atm до аморфния метал, базиран на цирконий, този модел се доказа като лидер в индустрията и изпълни с овации медийните ревюта по цял свят. Днес той получи и признанието на ключовите експерти сред ревюиращите медии, обединени в EISA (Expert Imaging and Sound Association) - организацията, която го обяви за Premium Smartwatch за 2023/2024 година.

В официалния си коментар EISA нарича часовника "превъзходно конструирано устройство", като отдава заслуженото на неговите изключителни възможности, присъждайки му престижната награда. Ето с какво HUAWEI WATCH Ultimate спечели приза за Premium Smartwatch в EISA Awards:

Висок стил и дълбока функционалност
HUAWEI WATCH Ultimate не само изпъква със своите технологично иновативни здравни и лайфстайл функции, но и стилистично и практично отговаря на спецификата на всяка ситуация – от планинско катерене през уикенда до вечерно парти с червен килим. Предлагащ се в два варианта - Voyage Blue и Expedition Black, HUAWEI WATCH Ultimate не пести от нищо в своя хардуер - с корпус, базиран на цирконий, аморфен метал, който надминава твърдостта, водоустойчивостта и издържливостта на износване на титана и неръждаемата стомана. EISA подчертава още покритието от сапфир-кристал и керамичната рамка на финия 1.5-инчов AMOLED дисплей, които пресъздават усещането за изключително висока класа на традиционните луксозни часовници.

Носи го когато искаш - дори на 100 м дълбочина
Водоустойчивостта на дълбочина до 100 метра на HUAWEI WATCH Ultimate го прави един от най-дълбочинните гмуркачи на пазара на смарт часовници. Ето защо EISA го определя като смарт часовник за тези, които искат да покоряват върховете на всяко приключение. Издържливостта на 10 atm не се отнася само до механичната му водоустойчивост, а и до мощният компютър, който дава насоки и технически инструменти при изпълнение на различни видове гмуркания.

Часовникът не работи само в морето, той е готов с него да превземете и земята. Новият режим Expedition Mode се базира на Precision Dual-Frequency Five-System GNSS позициониране и мощни функции за спорт на открито, включително навигация през некартографирани терени. При активиран Expedition Mode часовникът показва данни, като час, батерия, дата, време на използване, пулс, разстояние до контролни точки и изминато разстояние, за да помогне на потребителите да разбират в детайли ситуацията, в която се намират, и прогреса, който са направили. Информацията за околната среда, като надморска височина, атмосферно налягане, предупреждения за очаквани неблагоприятни промени на времето, изгрев, залез и фаза на Луната, се показва ясно и дава предимството на познаването на промените в обстановката и избягване на рискове от бури, светкавици и гръмотевици.

Впечатляваща батерия за "до 2 седмици автономна работа"
EISA подчертава и предимствата на батерията на HUAWEI WATCH Ultimate. Часовникът въвежда ново поколение безжично бързо зареждане и 2 седмици живот на мощната 530 mAh батерия, което означава, че потребителите имат цели 2 седмици, без да се притесняват, че ще останат без батерия или че ще се налага винаги да носят зарядно със себе си при пътувания зад граница или преходи встрани от цивилизацията. И дори когато зарядът на батерията се изчерпи, само 10 минути зареждане ще възстановят 25% от капацитета й, а 60 минути ще я заредят напълно. С HUAWEI WATCH Ultimate потребителите могат да работят, играят, тренират и изследват света без притеснения по отношение на батерията му.

Атрактивни летни оферти в България
Huawei Watch Ultimate се предлага в два варианта - Expedition Black и Voyage Blue, като и двата са в промоция до тази неделя, 20.08.2023. Мобилните оператори също предлагат атрактивни цени на изплащане с абонаментни планове.

Снимки: Huawei/EISA