Напиши думата, която търсиш и натисни Enter

Този петък ще е по-специален, защото електронната платформа за търговия eMAG ще открие първия си шоурум в София.

eMAG е един от най-известните сайтове за интернет пазаруване, като началото им ни връща почти 20 години назад. Компанията функционира на територията на България от далечната 2012 година, като най-широк обществен отзвук получава първата за страната Black Friday кампания, проведена от нея в края на ноември 2013 година. От този момент нататък eMAG се налагат на пазара с утвърдени позиции и продължават неуморно да разрастват продуктовото си портфолио.

На 11.09. 2020, точно в 10:00 часа, на ниво -1 в Сердика Център ще ни очаква селекция от най-атрактивните продукти, предлагани на сайта за електронна търговия. През първите три дни – от 11.09 до 13.09 включително, предлаганите в шоурума артикули ще са на ексклузивни цени, ако бъдат закупени на място в магазина. За откриването на шоурума се говори още от 2018 година като естествено продължение на нарастващата популярност на платформата в България.

Търговската площ в Сердика Център ще е 250 кв.м, а работното време ще е всеки ден от 10:00 до 21:00 часа. Пространството ще улесни клиентите – освен че ще могат да видят, тестват и да закупят на място продукти, те ще имат възможността да направят консултация с квалифицирания персонал. В магазина ще могат да се получават, подменят или връщат онлайн поръчки, направени през сайта. Доставката до шоурума ще е безплатна, което прави цените още по-привлекателни. А и спестявате неудобството от чакането на куриера.

Освен всичко това в рамките на шоурума на eMAG ще отвори и уникалният за България Apple Shop. В него също ще има специални оферти в първите три, но количествата са ограничени и съответно по-предвидливите ранни посетители ще имат по-голям шанс да закупят продуктите на марката на страхотни цени.

Новото пространство отговаря на нарастващото търсене на продукти и услуги на Apple, а посетителите на шоурума ще се възползват от едно пълноценно Apple преживяване: да тестват най-новите продукти, да ги консултира специално обучен екип и да използват оторизиран сервиз.

Ето няколко от най-интересните предложения:

 

Apple MacBook Air

Дизайнът на MacBook Air е издържан в традицията на Аpple – малък размер и тънко алуминиево тяло. Лаптопът е запазил традиционните черти на оригинала, представен през 2008 година от Стив Джобс с гениалното изваждане на революционно тънкия компютър от плик за документи. Този модел е един от най-достъпните ултрапреносими лаптопи на пазара и предлагащ стабилна производителност. Той е лек като перце и с компактен размер, като 13,3-инчовият му екран му се отваря само с един пръст с изключителна лекота. Той ще ви позволи да изпълнявате абсолютно всички задачи, които му възложите – дали сърфиране в интернет, създаване на таблици и документи, обработка на видео или гледане на любимите ви филми – Macbook Air ще бъде вашият верен помощник. Компютърът е оборудван с Intel Core i5 процесор, 8 GB оперативна памет и ултрабърз 128 GB SSD диск. Въпреки скромната си дебелина от 1,7 сантиметра той разполага с 2 USB 3.0 порта, Thunderbolt порт, WiFi и Bluetooth, както и 720P Facetime камера. Лаптопът ще се предлага на шоурум цена от 1499,99 лв. за първите 3 дена от откриването на Apple Shop, количествата са ограничени.

 

Apple iPhone 11

iPhone 11 е голямата изненада на Apple – той струва по-малко от предишния флагман iPhone XR, но за сметка на това предлага по-добра камера и доста по-добър процесор. Това позволява на потребителите да обработват 4k видео в реално време, да създават музика, както и да играят най-новите игри. Всичко това е комбинирано в корпус с премиум изработка, екипиран с голям 6,1-инчов дисплей. Най-интересната иновация е камерата – тя е съставена от два сензора, които ви позволяват да снимате широкоъгълни снимки с лекота. Камерата е с разделителна способност от 12 мегапиксела и предлага зашеметяващ нощен режим за снимане, предоставящ яркост и яснота в изключително тъмни сцени. Дизайнът е доста подобен на този в iPhone XR, като този път се предлага в 6 цвята. Животът на батерията също е подобрен, като вече може да го използвате 24 часа без зареждане. iPhone 11,  уникалният лилав модел с 64 GB свободно място, с препоръчителна цена 1393,19 лв., ще се предлага с ексклузивно шоурум намаление 10% за първите 3 дена от откриването на Apple Shop, като количествата са ограничени.

 

Apple iPad 10.2

iPad 10.2 притежава мощта на PC, но за разлика от всеки компютър позволява гъвкавост на употребата, съобразена с начина на живот на потребителите. Екранът му има върховни цветове благодарение на иновативната Retina дисплей технология. С комбинацията iPad + смарт клавиатура можете лесно да редактирате документ, докато търсите полезна информация в интернет или провеждате видеоконферентен разговор. Ако добавите и специалния молив Apple, ще можете да пишете ръкописно и да рисувате с лекота. iPad 10.2 ще се предлага на шоурум цена от 529,99 лв. за първите 3 дена от откриването на Apple Shop, количествата са ограничени.

 

Apple Watch 3

Смарт часовникът Apple Watch 3 е вашият смарт треньор, който ви помага да следите здравето си, да отчитате сърдечния ритъм, като при необичайно висок или нисък пулс ще получите предупреждение. Часовникът ви мотивира така, че да постигнете желаната физическа форма с любопитни и полезни съвети. С помощта на иновативните рингове, изобразени на яркия дисплей, ще виждате информация за вашата форма и статус. Часовникът е оборудван с GPS и барометър, като с него няма да пропуснете нито едно важно обаждане или съобщение. Apple Watch 3 контролира умело вашите музикални плейлисти и подкасти, като с иновативната функция Walkie-Talkie можете да се свързвате изключително лесно с вашите приятели. Умният часовник ще бъде наличен на шоурум цена от 369,99 лв. за първите 3 дена от откриването на Apple Shop, количествата са ограничени.

 

Apple AirPods 2

Airpods 2 е втората генерация безжични слушалки на Apple. Те предлагат плеяда от нови функции, като например безжично зареждане, благодарение на иновативната кутия-зарядно, нов процесор H1 и светкавично превключване на свръзката към различни Apple устройства. Новият чип подобрява връзката, издръжливостта на батерията и осигурява ултрабърза реакция на гласовите запитвания към Siri. Дизайнът на слушалките не е сериозно променен спрямо оригиналните, като на кутийката имате нов LED диод, който ви показва статуса на батерията – зелен, ако е заредена, или оранжев, ако е пред изчерпване. Иновативната кутийка за съхранение осигурява 20 часа работа на слушалките освен 5-те часа заряд в самите тях. Това реално означава, че ще може да слушате музика цяло денонощие, преди да ги включите в контакта за зареждане. Качеството на звука не е променено спрямо първата генерация, като живият, мощен саунд е налице. Слушалките имат един от най-мощните басове на пазара. Apple Airpods 2 ще се предлага на шоурум цена от 199,99 лв. за първите 3 дена от откриването на Apple Shop, количествата са ограничени.

 

Apple iPhone 7

iPhone 7 вече е класически модел на Apple, но за разлика от по-новите варианти той идва на достъпна цена и е първият водонепроницаем модел на компанията. Смартфонът има ярък 4,7-инчов дисплей с 1334х750 резолюция, стерео говорители и 12-мегапикселова камера. Телефонът няма жак за 3,5 слушалки, но идва в комплект с преходник, за да може да използвате любимите си слушалки. Iphone 7 е оборудван с бърз 64-битов процесор A10 Fusion, с 32 GB свободно място за съхранение на снимки, видеа и музика и издържа до 40 часа слушане на музика или 14 часа браузване в интернет. iPhone 7 ще бъде наличен на шоурум цена от 529,99 лв. за първите 3 дена от откриването на Apple Shop, количествата са ограничени.