Samsung The Frame е иновативен телевизор, който се вписва по уникален начин в модерния интериор, като с лекота подчертава красотата на пространството около него. Дори когато е изключен или не се ползва за гледане на телевизия, игри или друго видео съдържание, The Frame може да показва на екрана си произведения на великите майстори на четката, налични във виртуалния Art Store на Samsung. За да бъде в тон с картините и фотографиите в дома ви, можете да „облечете“ телевизора в 4 различни елегантни рамки, които се предлагат отделно като аксесоар. Друга страхотна опция е да го поставите върху специална Studio стойка с формата на статив, с която телевизорът съвсем заприличва на картина.

Това са нашите ценни 5 съвета как да се възползвате напълно от екстрите на уникалния The Frame.

СМЯНА НА РАМКИТЕ

Рамките се прикрепват към телевизора автоматично, като не са ви нужни абсолютно никакви инструменти, за да ги поставите. Всяка от тях има множество магнити, които позволяват прецизен и безпроблемен монтаж без каквито и да било луфтове.

КАК ДА ПОЛЗВАМЕ ART MODE И ART STORE?

Art Mode е иновативен режим, който показва на екрана на The Frame както произведения на световноизвестни артисти, така и ваши лични снимки и творби, които можете да качите с лекота в паметта на устройството. Тази опция позволява пълен синхрон между интериор и умен телевизор.

За да активирате функцията, е необходимо от менюто на The Frame да изберете Art Mode и да селектирате изображения от галерията. За още повече картини е необходимо да стартирате Art Store, където можете да закупите още произведения или да се абонирате с пълен абонамент за достъп до цялото съдържание.

КАК ДА ПОЛЗВАМЕ MOBILE MIRRORING?

За да използвате Mobile Mirroring, e необходимо да пуснете приложението Smart Things на умното ви устройство и след това да изберете Mirror Screen от падащото меню. Втората стъпка е да селектирате The Frame от менюто. Тази функция е изключително полезна, защото позволява да виждате екрана на умното ви устройство в едната половина на екрана, а в другата да продължите да гледате телевизия или видео съдържание.

КАК РАБОТИ MOTION SENSOR?

Тази функция позволява на The Frame да се пуска и спира сам в зависимост дали сте в помещението, или излизате на приятна разходка. Това е възможно благодарение на обемния сензор, вграден в телевизора. Това ви позволява да пестите ценна електроенергия и The Frame да бъде наистина еко.

За да активирате услугата, е необходимо да стартирате приложението Smart Things на мобилния телефон и да изберете устройството, с което искате да се свържете. От падащото меню селектирате Art Mode Settings, като в тях имате възможност да регулирате настройките на motion сензора.

КАКВО Е AMBIENT MODE?

За да се възползвате от иновативната функция, която превръща телевизора ви от черно петно на стената в произведение на изкуството, е необходимо от менюто на The Frame да активирате Ambient Mode. В подменюто имате възможност да изберете подходяща и желана от вас визуализация – независимо дали е творба на Ван Гог, ваши снимки или последните технологични новини.

Тагове: