В модерните времена, когато интериорите започват да стават все по-стилни и минималистични, телевизорът вече не е само устройство за гледане на телевизия, защото той също като картина може да бъде окачен на стената или да стои на своя изискан статив. Дизайнерският отдел на Samsung, водещият производител на телевизори в световен мащаб, бързо са достигнали до това наблюдение, защото са насочили всичките си усилия да превърнат произведенията си в изкуство.

The Sero (което на корейски ще рече „вертикално“) подсказва с името си, че може да се завърта в портретен режим освен в типичния за телевизорите хоризонтален такъв. Така може да се гледа съдържание по същия начин, по който се наблюдава екранът на смартфон, като това автоматично го прави идеален партньор на умното ви мобилно устройство. И ако го свържете със своя Samsung телефон, може да направите така, че щом завъртите дисплея на телефона си във вертикална или хоризонтална позиция, екранът на телевизора автоматично да се завърти в същата посока. Тук е моментът да споменем, че The Sero е отличен с престижната награда „Най-доброто от иновациите“ на CTA на СЕS.

Това са нашите 5 съвета как да използвате уникалния The Sero по оптимален начин:

КАК СЕ ЗАВЪРТА ЕКРАНЪТ?

Ако използвате умен телефон Samsung, тогава екранът на The Sero се завърта с изключителна лекота. Първо трябва да активирате функцията Smart View, намираща се в опциите на смартфона ви. Следващата стъпка е да селектирате вашия телевизор The Sero от списъка с налични устройства. Третото и финално действие е да изберете вертикална пропорция на екрана на телефона ви, което ще накара The Sero да се завърти на 90 градуса, позволявайки ви да се насладите на мобилното съдържание така, както е създадено да се наблюдава.

КАК ДА СЛУШАМЕ МУЗИКА НА THE SERO?

Само с няколко бързи клика на екрана на смарт устройството ви можете да пренесете музикалното съдържание на аудио системата на The Sero. Тя е с чудесната мощност от 60 W, което осигурява страхотен звук за домашното парти или за стриймването на най-новия блокбъстър на Кристофър Нолън.

Първата стъпка е да активирате любимото си приложение за музика – без значение дали е Spotify, Tidal или вградения медиен плейър. След това трябва да пуснете приложението Smart Things, като от падащото меню избирате Mirror Screen. Третата стъпка е да изберете подходящата пропорция на екрана на смартфона ви, за да може умният телевизор да заеме подходяща позиция.

КАК ДА ИЗПОЛЗВАМЕ AMBIENT MODE?

За да се възползвате от чудесната функция, която превръща телевизора ви от черно петно в произведение на изкуството е необходимо от менюто на The Sero да активирате Ambient Mode. В подменюто имате възможност да изберете подходяща и желана от вас визуализация – независимо дали е творба на Ван Гог, ваши снимки или последните технологични новини.

КАК ДА ВКЛЮЧИМ ИНТЕЛИГЕНТНИЯ РЕЖИМ?

Използвайки интелигентния режим на вашия телевизор, значително ще подобрите визуалното си преживяване. The Sero анализира съдържанието и разпознава средата около себе си, като на база на събраните данни динамично променя настройките на картината, като например яркостта, която спрямо информацията от сензора за светлина се изменя в реално време.

За да използвате тази чудесна и удобна функция, трябва да стартирате Intelligent Mode от менюто на вашия Samsung The Sero.

КАК ДА ПОДОБРИМ ЗВУКА С ACTIVE VOICE AMPLIFIER?

Функцията Active Voice Amplifier на The Sero е много полезна, когато гледате филми, защото подобрява звученето на диалозите, като ги прави да звучат много по-ясни. Телевизорът променя звука спрямо околната среда така, че да не изпуснете нищо от действието на екрана.

За да активирате тази иновативна опция, трябва да влезете в менюто на телевизора и да изберете Amplify настройката на звука.

Тагове: