По традиция Нова година е вододелен момент за всеки от нас, момент, в който искаме да оставим миналото и неговите тежести назад и да прекрачим през прага на новата година пълни с оптимизъм и добро настроение. А какъв по-символичен начин да направим това от прескачането от нашия скучен и сив свят в нещо различно, цветно и мамещо. Нещо космическо.

Добре дошли в COSMOTEQUE New Year.

Новогодишното парти на Go Guide започва в 20:00 часа на 31 декември и включва 8 тематично преобразени пространства, над 20 изпълнители, 5 DJ сцени, Open Air сцена, мултимедийно преживяване и специална кулминацията минути преди стрелките да отброят 00:00 часа.

Вратите на COSMOTEQUE-ата отварят точно в 20:00 часа на 31 декември и няма да затворят поне до 06:00 на 1 януари. Локацията се намира на адрес „Индустриална“ 7, позната още по-добре като „Чистилището“, а билетите може да намерите в epaygo.bg.

Подобно на Големия взрив, новогодишното парти ще даде началото на нещо ново и грандиозно в коктейл от светлина, звук и кинетична енергия. Леснодостъпна от центъра на София, локацията е перфектна стартова площадка за най-смелото пътуване, което медията предприема. COSMOTEQUE-ата ще преобрази „Чистилището“ в зрелищна парти зона – залите на закрито на трите етажа плюс клуб LaMaison през прехода между външната и вътрешната част на локацията до зимната градина, открития двор и сцена – мястото придобива нов облик, който може да се види само и единствено на 31 декември/1 януари. Билетът осигурява достъп до всички пространства, както и вход още от самото начало на събитието в 20:00 часа на 31 декември.

Партито ще бъде домакин на общо 8 тематично преобразени пространства, повече от 20 изпълнители, Open Air сцена, 5 DJ сцени – The Event Horizon, Emperor’s Chamber, Parallel Universe, The Green World, New Galaxy, както и мултимедийно преживяване със специална кулминация минути преди 00:00. В сградата посетителите ще имат достъп до всички места, които с помощта на декоратори, аранжори и стилисти са декорирани в стила музиката вътре, но с космическия туист – сайбър графити, червени лазери, candy планети, аркадни игри за любителите на гейминга и огледални пространства, кътове за снимки и chill зона за онзи неизбежен миг, когато искате просто да поемете въздух и да избягате от виръха на купона...

... Но само за мъничко, защото в COSMOTEQUE-ата музиката ще царува с разнообразни стилове – диско, фънк, соул, хаус, хип-хоп, електроника, като във всяка зала ще се сменят по няколко от най-ярките диджей имена на столицата. Освен космическата селекция на Marten, Ihou, Zimone, Toshka, Samm the Mann, Darzy, Feel, Rocky, Sokrat, Blathoven, Juliana Lima посетителите ще имат достъп и до плейлиста на Shame Party, който включва High School Party – онези хитове, на които обичаме да танцуваме, но никой не иска да си признае. В cosmic шатрата пък ще се случи уникална симбиоза от инструменти на живо и диджей микс благодарение на „Живи и здрави“ и Simetria.

Очаква ви истинско пиршество за сетивата, допълвано от визуализации, декорации, мултимедия, визуални ефекти, пърформъри, акробати и какво ли още не ще са още една специална част от вечерта. С множество пространства за снимки, феерия от светлини и кулминация, която започва минути преди 00:00. Новата космическа година ще дойде с изненада, която обещава да посипе локацията със звезден прах.

За елитно преживяване на COSMOTEQUE ще има Elit водка, а за парти настроението ще се погрижи Jim Beam bourbon. Eнергията и крилата са от Red Bull. Събитието се осъществява с подкрепата на JTI България.

Билетите за COSMOTEQUE New Year by Go Guide са в платформата на epaygo.bg.