Срещаме ви с Виктория Викторова, един от основателите на Mindfit.bg, с която разговаряме за ролята на технологиите в помощ на психичното здравe. Mindfit.bg е платформа, създадена да помага на работодатели, които искат да се грижат и за психичното здраве на служителите си. Не пропускайте този разговор, за да разберете какво е телепсихология, как се използват виртуалната и добавената реалност като инструменти в психотерапията и да научите за нови мобилни приложения за психично здраве.

Специални благодарности на нашия партньор PokerStars - продуктова iGaming компания, която обединява световноизвестните брандове PokerStars, PokerStars Casino and PokerStars Sports. Международната компания предлага кариера в сферата на технологиите, дигиталния маркетинг и комуникацията с клиенти. Фокус на компанията е развитието на служителите и възможността те да имат свободен достъп до обучения в сферата на дейност, в която искат да растат. Технологиите са в сърцето на всичко, което компанията прави, с което напълно отговаря на основната мисия на подкаста – да информира и да бъде полезен за всички слушатели, които се интересуват от тази сфера.

 

Акценти в броя

50 самоуки конструктори се надяват да изстрелят ракета с астронавт аматьор в Космоса

Meta заплашва да премахне Facebook и Instagram от Европа, министрите казват “моля ви, давайте”

Нова Game-Changing технология, премахва 99% от въглеродния диоксид от въздуха

Крипто копачка, замаскирана като MMORPG игра


Филми/Сериали:

The Last Duel

King Richard

Човекът във високия замък

 

Игри:

Death’s Door

Star Wars Jedi: Fallen Order

 

Може да откриете HiCast в:

Spotify

Apple Podcasts

Pocket Casts

Anchor

Google Podcasts 

Breaker

Castbox

Overcast

 

Вижте още: S3E34 - Преносим атомен часовник; Joe Rogan и сагата Spotify; Роботи стават бармани; Кой следи Мъск; HBO Max идва

Тагове: