От новия брой ще разберете дали можем да отглеждаме храна без слънчева светлина, защо хората си правят групови снимки, които се виждат от Космоса, както и какво се случва с гигантския круизен кораб Global Dream 2 и неговата странна дестинация. Не пропускайте HiCast S4E5 зa много и интересни новини от света на технологиите, филмите и игрите. 

Специални благодарности за партньорите ни от Pokerstars, технологичната компания, която ни подкрепя!

Продуктова iGaming компания, която обединява световноизвестните брандове PokerStars, PokerStars Casino and PokerStars Sports. Международната компания предлага кариера в сферата на технологиите, дигиталния маркетинг и комуникацията с клиенти. Фокус на компанията е развитието на служителите и възможността те да имат свободен достъп до обучения в сферата на дейност, в която искат да растат. Технологиите са в сърцето на всичко, което компанията прави, с което напълно отговаря на основната мисия на подкаста – да информира и да бъде полезен за всички слушатели, които се интересуват от тази сфера. Повече информация на https://bit.ly/3xHEXGI

HiCast е партньор на петото издание на събитието за сигурни и достъпни дигитални плащания в България DIGI PAY – чуйте епизода, за да разберете повече за него.

Акцентите в броя:

Нов пробив в биологията позволява на учените да отглеждат храна без слънчева светлина.
1000 души позират за групова снимка, която се вижда от Космоса.
Чисто новият круизен кораб Global Dream 2, предназначен за 9000 пътници, ще направи първото си пътуване направо към… цеховете за скрап!
Легендарният японски компютър MSX се завръща след 30 години.
Всичко, което знаем до момента за Asus ROG Phone 6.
Instagram ще ползва услугите на AI.

Може да откриете HiCast в:

Spotify

Apple Podcasts

Pocket Casts

Anchor

Castbox

Overcast