Готови ли сте за още повече новини и анализи от света на технологиите и иновациите?

Екипът на HiCast, подкаста на списание HiComm за технологии, наука, филми и игри, се завръща в пълен състав за своя шести сезон. Водещи са заместник главният редактор на списание HiComm Стоян Тошев, главният редактор на hicomm.bg Тодор Тодоров в компанията на технологичния журналист Хелиана Велинова.

И този сезон ще достига до своите слушатели благодарение на PokerStars, част от гигантската компания Flutter International. Flutter International е домът на някои от най-големите брандове в света на iGaming - компании като PokerStars и Cayetano, които са познати и в България, а извън рамките на България - Betfair International, Sisal, Singular и други. Flutter International предлагат множество възможности за развитие тук, в България, и на световно ниво! Повече информация ще намерите на https://rb.gy/5zcw8c.

И този сезон очаквайте задълбочени анализи и различна гледна точка към технологични събития и иновации, както и основните теми, които HiCast разглежда - наука, Kосмос, изкуствен интелект, технологични иновации и много други, както и филмови препоръки и интересни предложения за игри.

В рамките на новия сезон стартира и рубрика, която ще прави обзор на случващото се в технологичния свят през изминалата седмица. Целта е да информира слушателите за най-важните новини, иновации и тенденции, които формират бъдещето на технологиите.

И в този сезон екипът на HiCast ще продължи да кани интересни гости - както представители на иновативни компании, така и професионалисти от различни технологични сфери. В първия епизод за новия сезон гостува Калин Захариев, директор във Flutter International, където отговаря за платформата за спортни залагания. По-късно завършва MBA в City University, като същевременно започва да ръководи първо един екип, после няколко и така постепенно стига до сегашната си роля. Неговата визия и креативност са основният двигател зад създаването на DevOps академията вътре във Flutter International, където млади таланти могат да развият своите умения и да се превърнат във водещи специалисти в индустрията.

Снимки: HiComm

Виж още: S5E51 - 3D Mapping, визуални ефекти и изкуствен интелект със Стоян Стоянов (Elektrick.me)

Тагове: