Загубата или счупването на телефона може да бъде изненадващо опустошителна случка. Ние държим толкова много от живота си - снимки, адреси, календар и т.н. - на това малко устройство, че повреждането му понякога може да се почувства като края на света. А ако това се случи по време на ваканция, е трагедия от древногръцки размери. Не само че вече не можете да улавяте всички забавни моменти около вас, но в зависимост от местоположението ви може да останете напълно изолирани от света.

Така че точно както не забравяте да слагате слънцезащитни продукти, за да предпазите тялото си по време на следващото водно приключение или излет на плажа, не оставяйте без качествен водоустойчив калъф за телефона си.

Телефони за плажа, които да издържат на слънцето, подводни снимки в солената вода и пясъка, има, колкото и да не ви се вярва. Лятото е сезонът на морето и златистите плажове, но трябва да бъдете внимателни, защото именно красотата на природата може да бъде опасна за техниката около нас. Освен че носи много приятни и положителни емоции, лятото е  предпоставка за появата на редица проблеми и опасности за нашия телефон - като започнем от прегряване в резултат на жаркото слънце, минем през морският пясък и стигнем до запотен дисплей. А това не са неща, които искате да причините на новия си флагман.

За щастие богатата селекция водо- и удароустойчиви кейсове от DICE.BG, която обхваща всички актуални модели телефони и таблети, може да ви предложи надеждно решение за вашето мобилно устройство.

Компанията LifeProof е доказано име, познато на онези потребители със склонност към по-екстремните занимания или просто към лека непохватност. Серията LifeProof Frē е призвана да запази лъскавия ви телефон без драскотина дори когато покорявате поредния връх или сте на лов за екзотични кадри под водата. Калъфите остават устойчиви на вода, капки, мръсотия и сняг дори и в най-суровите условия, които може да срещнете при пътуването си. Ще имате пълен достъп до всички портове, до екрана и камерата, както и до всички бутони - и всичко това се предлага в елегантен пакет в различни цветови варианти.

Предложените варианти покриват цялата гама топ модели на Samsung, като се започне от актуалния Galaxy S10 и се върнете назад до достойния ветеран Galaxy S8, както и техните разновидности. Имате iPhone XS, iPhone X, iPhone XR или iPhone XS Max - чудесно, кейсовете са съвместими и с тях. Всичките имат стандарта IP68 за защита от външни влияния, като твърди чужди тела и частици, както и потапяне във вода до дълбочина до 2 м за време до 30 минути. Ако сте особено непохватни или просто пътят ви често ви отвежда да опасни местности, телефоните могат да издържат падане от височина до 2 м.

Търсачите на силни усещания могат спокойно да вземат със себе си своите телефони и под водата, за да слушат музика, тъй като в комплекта влиза адаптер за слушалки, с който може да ползвате външни слушалки и да слушате музика под вода – само не забравяйте, че и те трябва да са водоустойчиви.

Ако искате да "облечете" своя телефон с кейс от LifeProof - можете да ги разгледате тук:

Алтернативно, но също толкова солидно решение за същата гама актуални флагмани са удароустойчивите кейсове LifeProof Slam. Изработени, за да предпазват вашия телефон от сериозни удари и изпускания, те също издържат на падане от два метра и са способни да се окажат незаменима преграда при изпускане, натиск и издраскване. Покритието е едновременно плътно, за да не издува профила на телефона прекалено, но и оставящо достъп до всички бутони и портове на телефона. Ако то поддържа безжично зареждане, просто го поставете на Qi поставката и ще получи живителния заряд, без да го вадите от калъфа. Скритият коз в дизайна на LifeProof Slam е т.нар. Edge функционалност. Това означава, че благодарение на оякчените ръбове на кейса, разположени точно на дисплея, те поемат удара при всякакъв нежелан контакт с външния свят. Те пречат на дисплея да се търка с външна повърхност, което ще ви спести одрасквания и плъзгания.

Наличните кейсове са в изключително свежи цветове, които придават закачливост и индивидуалност на вашия телефон дори когато е покрит.  

Ако искате да пробвате здравината и сигурността, които LifeProof Slam осигурява за телефона, може да ги разгледате тук:

   

Ако търсите максимална гъвкавост в поддържаните модели, не пропускайте гамата ударо- и водоустойчиви калъфи на 4smarts. Серията Active Pro STARK покрива поредица смартфони и таблети, сред които iPhone 6, iPhone 7, iPhone 8, iPad Pro 11, iPad Air 2 и 3, iPad Mini 4, iPad 5, iPad Pro 9.7, както и модели на Huawei, като P20 Lite, P20, P20 Pro, плюс телефони и таблети на Samsung от висок клас. Компанията описва калъфите като подходящи за активни занимания, като колоездене, катерене, ски, плуване и мото състезания, както и просто за работа в тежки условия. И наистина няма шега – водо- и удароустойчивата изработка, която отговаря на военния стандарт IP68, гарантира изключително висока степен на издръжливост на всички поддържани джаджи. Ако телефонът ви изпита неблагоприятна среща с твърда повърхност от голямо разстояние, калъфът ще абсорбира цялата сила на удара. Няма да му се опрат нито дъжд, нито вода.

Вече няма да ви се налага и да се разделяте с телефона или таблета, ако решите да влезете в басейна или морето, така че ще може да поствате ъпдейти за това, колко готина е водата, директно от мястото на събитието. Или пък просто да се наслаждавате на любимата си книга, докато блажено оставяте приказните вълнички да се разбиват в тялото ви. Да, технологията наистина се разви адски много от времето, когато отивахме на плажа с чифт плавници и кърпа. Сега вече имате винаги до вас устройство, с което да снимате, играете, комуникирате и сърфирате в мрежата. Само не забравяйте и студената бира, защото тя е другият задължителен атрибут.

Сега, след като сте се снабдили с надежден помощник за летни пътешествия (а и за дълго след тях), вече нищо не стои между вас и заплануваното пътешествие. Да, пътят може да е неравен, а водата - мамещо дълбока, но вече знаете, че винаги може да разчитате на това вашият телефон да е защитен и функционален. Какво още чакате - време е да стягате багажа!

Планирате да ползвате интернет на плажа? Разгледайте водоустойчивите калъфи на 4smarts.

 

Тагове: