Ако в заобикалящия ни свят има един унифициран проблем, мнозина биха посочили, че той е крайната невъзможност да бъдем дискретни. Повечето команди към избрания от вас гласов асистент трябва да се произнасят със сила на гласа малко по-висока, отколкото бихте говорили на друг човек. Ето защо южнокорейската компания VTouch е решила да се справи с проблема с помощта на своя пръстен WHSP. Той има интегриран сензор за близост и микрофон, който се активира, когато го вдигнете към устата си. Така че, когато искате да говорите с асистента си, можете просто да мърморите към пръста си и той да ви разбере.  
Идеята е да използвате собственото приложение на VTouch, което ще ви предложи редица асистенти с изкуствен интелект, които да ви помагат. Можете също така да взаимодействате с вашия интелигентен дом, като задавате всички обичайни параметри от комфорта на вашите тихи тонове. Устройството ще издържи около ден и половина с едно зареждане, а калъфът за зареждане, който можете да вземете със себе си, ще удължи живота му с до девет дни. Всички отговори, разбира се, ще се подават през слушалките ви, което ще ви позволи да "разговаряте" с вашия асистент. Има дори бутон, който, ако бъде докоснат пет пъти наведнъж, ще задейства система за известяване на контактите ви за спешни случаи и ще запише околния звук. 


Touch планира да пусне WHSP Ring като Kickstarter в близко бъдеще, но все още няма информация колко може да очаквате да струва това нещо или кога ще можете да се сдобиете с него. 

Снимки: YouTube

Виж още: Всички Galaxy S24 модели ще имат подобрено охлаждане в сравнение с Galaxy S23