От 17 юли 2006 г. БТК и vivatel започват да предлагат своите услуги на пътниците на Летище Варна. Предплатени карти на телекома Мобика и Булфон с включени 50, 100 и 200 импулса, предплатени планове от vivatel, както и Wi-Fi достъп до високоскоростен Интернет от БТК са услугите, от които ще могат да се възползват всички пътници на двата терминала на летището в морската столица. Всеки 15-ти посетител на щанда на телекома, който закупи продукт от там, ще получава и подарък фонокарта с включени 50 импулса.

БТК предлага различни услуги за пристигащите в България туристи. С предплатените карти на БТК те могат да използват обществената телефонна мрежа на компанията във всяко населено място в страната като по този начин избягват скъпия роуминг. С Булфон и Мобика могат да се провеждат всички видове телефонни разговори - градски, национални, международни и мобилни. В момента фонокартите се предлагат с включени 50, 100 и 200 импулса на цени съответно от 4,90, 7,50 и 13,00 лв.

Убедени сме, че качеството и сигурността на услугите, които предлагаме са от особено значение за българските и чуждестранните туристи, които пристигат на летище Варна. Ние знаем, че бързата и достъпна връзка с приятели, роднини и бизнес партньори от цял свят е от изключително значение за всеки, заяви Димитър Цонев, говорител на БТК. Над 300 000 карти се продават всеки месец през летния сезон, а продажбата на Булфон и Мобика с включени 100 и 200 импулса се увеличава повече от четири пъти през летните месеци, допълни още той.

Цените на предплатените услуги на vivatel пък са едни от най-ниските в България. Минималната първоначална таксувана продължителност на разговора е само 30 секунди, което струва на потребителите едва 18,5 стотинки и гарантира, че те няма да плащат за неизползвано време. Клиентите на оператора имат възможност да се обаждат навсякъде в България, независимо от часовата зона, за само 37 стотинки на минута, както и да изпращат SMS-и на цена от 16 стотинки за съобщение. Стартовите пакети на vivatel са с включено време за разговори на стойност 20 лв. Ваучерите за дозареждане са на цена от 10, 20 и 50 лв. Ползвателите на предплатената услуга на оператора ще се възползват още и от революционно ниските цени за международни разговори до 59 на сто по-ниски тарифи от тези в мрежите на другите оператори.

Тагове: