Както стана известно, GLOBUL пръв ще предложи на българския пазар двата нови модела Samsung Galaxy S Advance и Samsung Galaxy Ace II. Samsung Galaxy S Advance привлича вниманието със своя предизвикателен дизайн с извито предпазно стъкло на 4-инчовия капацитивен Super AMOLED тъчскрийн с 16 милиона цвята, но и с функционалностите, които предлага. Устройството работи с двуядрен 1 GHz процесор и операционната система Android и притежава 5-мегапикселова камера с автофокус и LED-светкавица, Bluetooth и Wi-Fi свързаност, както и A-GPS.

Освен това GLOBUL ще зарадват феновете на Samsung Galaxy S Advance, предлагайки го на цена от 21,90 лв. на месец с абонаментната програма GLOBUL United с месечна такса от 49,90 лв. Премиерата на Samsung Galaxy Ace II в България също ще бъде в магазините на GLOBUL, GERMANOS и официалните партньори. Samsung Galaxy Ace II притежава 3,8-инчов капацитивен тъчскрийн, 5-мегапикселова камера, 4 GB вградена памет с възможност за разширение до 32 GB с допълнителна microSD-карта и, разбира се,  Wi-Fi и Bluetooth свързаност, A-GPS и FM радио с RDS.
GLOBUL предлага Samsung Galaxy Ace II на цена от 15,90 лв. на месец с договор за абонаментната програма GLOBUL United с месечна такса 49,90 лв.