Брой 136 на списание HiComm е вече на пазара. Вътре може да откриете последните продуктови и технологични новини за новата клавиатура на Logitech и дизайнерски слушалки на Sol Republic. Колегата ни Никола Папукчиев пък е подготвил точен и обективен коментар на редакцията за делото на годината - Apple vs. Samsung.

 

И още:

 

  • Малчуганите тръгват на училище и някой трябва да се грижи за тях - ние сме ви подготвили материал как да ги заснемете, за да имате незабравими спомени от първия учебен ден.

 

  • Хитовият ни материал този месец е за 4K резолюцията - ако си мислите, че Full HD е невероятна, то трябва да разберете 4К (също наречена 2160p) колко по-невероятна е.

 

  • Главната ни редакторка Емилия Кирилова интервюира Банко Стоянов по повод златото, което България завоюва на SEO олимпиадата, а Цвети Петрова е подготвила интересни материали свързани със работата от вкъщи, стажантските програми и има ли разлика между мъжа и жената шеф.

 

  • В раздела за ревюта сме поместили новото Audi R8, Volkswagen Up!, както и тестове на най-добрия таблет на Samsung, създаван някога, и "екстремния" смартфон Sony Xperia go. Отделили сме и място за Android Jelly Bean и всичко, което трябва да знаете за новата мобилна операционна система на Google.

 

  • Драгомир Дончев разказва за играта Darksiders II и за портативното устройство Nintendo 3DS XL. За финал имаме каталог с най-новите лаптопи,ултрабуци, смартфони и фотоапарати за оптимален избор.


Заедно с бр. 136 идва и приложението SmartApps, което ни учи как да използваме смартфона си за пестене на енергия и спасяване на околната среда.


Какво чакате? Тичайте до най-близката сергия.

Тагове: