Дългоочакваният модел Samsung Galaxy S III започва да се предлага в търговската мрежа на VIVACOM от края на месец май. Телекомът стартира предварително записване на желаещите да се сдобият със смартфона на официалния си сайт. Очаква се устройството да се предлага на атрактивна цена, а първите 200 от клиентите, които са заявили желанието си на сайта и закупят телефона, ще получат като подарък Bluetooth хендсфрий.

 

Samsung Galaxy S III се отличава с подобрени технически характеристики и повече софтуерни възможности в сравнение с предишните модели. Телефонът разполага със супербърз четириядрен 1.4 GHz процесор и 1 GB RAM, 4.8“ HD Super AMOLED дисплей, 16 M цвята и слот microSD до 64 GB. Към основните му характеристики спада и 8 MP камера с автофокус и LED светкавица и възможност за запис на Full HD видео. Новото предложение на Samsung работи с операционна система Android v4.0.4 (Ice Cream Sandwich) и разполага с 3G-HSDPA 900/2100, GPS и GLONASS, Wi-Fi и Bluetooth връзка.

 

Устройството има ново приложение за разпознаване на гласови команди с поддръжка на осем езика. Приложението S Beam пък служи за прехвърляне на големи файлове между две устройства с помощта на NFC технология. Апаратът позволява на потребителя да гледа видео в допълнителен прозорец на екрана, докато прави нещо друго, без прозорецът с видеото да заема целия дисплей. Buddy Photo Share пък позволява на потребителя да остави телефона сам да отгатне на кого трябва да изпрати току-що направената снимка.

 

 

Тагове: