Samsung Electronics и М-Тел подготвят страхотна изненада за собствениците на Galaxy S. Мобилният телефон ще получи безплатен ъпдейт на операционната система. При покупката му той идва с инсталиран Android 2.1 (Éclair). В близките месеци без допълнителни такси той ще направи стъпка напред и вече ще се радва на Adroid 2.2 (Froyo). С обновената операционна система смартфонът с гигантски Super AMOLED екран ще стане по-бърз и ще получи супер ценна добавка – поддръжка на Adobe Flash 10.1. Ще може и да показва анимирани GIF картинки. Другите бонуси включват подобрения в JavaScript енджина, стартирането на приложения, гласово набиране, споделяне на контакти през Bluetooth и какво ли още не.

 

Samsung разработи и нова подобрена версия на Éclair, която изцяло е пригодена за родния потребител.

 

Galaxy S се появи на местния пазар в средата на юли 2010 гoдина от М-Тел. Мобилният оператор предлага на клиентите си да закупят смартфона само за 24,90 лева на месец или срещу 579 лева в брой в комплект с пакет за мобилен интернет M-Tel Surf 1GB или тарифен план M-Tel Surf&Talk L. Какъвто и начин на покупка да изберете, едва ли ще съжалявате, ако смените мобилния си с Galaxy S. Моделът се радва на доста сладки характеристики, сред които:

 

  • 4-инчов Super AMOLED тъч екран с резолюция 480х800 пиксела и 16 милиона цвята за перфектна картина;
  • 512MB RAM и 1Ghz процесор;
  • 1500 mAh литиево-полимерна батерия, която осигурява 660 часа работа в режим на готовност и 10 часа непрекъснати разговори;
  • 5-мегапикселова камера с поддръжка на HD видео;
  • GPS;
  • Wi-Fi, Bluetooth, модем, microUSB.

 

Тагове: