Samsung Electronics обяви спечелването на четири отличия в годишните награди на Асоциацията на техническите издания (TIPA) в категориите „Най-компактен любителски фотоапарат“, „Мобилно устройство с най-добро визуално възпроизвеждане“, „Най-добър монитор за фото-възпроизвеждане“ и „Най-добър TV екран за фото-възпроизвеждане“.

 

Фотоапаратът на Samsung MV800 победи в категорията „Най-компактен любителски фотоапарат“, с което затвърди своя имидж на най-компактна камера на пазара. Модернистичният MultiView MV800 има своя визия за бъдещето на иновативните компактни фотоапарати. Забележителният му флип 180-градусов 3-инчов сензорен дисплей позволява перфектно снимане и безпроблемно преглеждане на изображения, лесно заснемане на автопортрети и удобство при създаване на кадри от високи и ниски ракурси. Устройството въвежда и Smart Touch 3.0 интерфейс с филтри за специални ефекти, интелигентно подреждане по


 албуми и смарт филмчета за по-добри творчески резултати. Високото качество на кристално ясните изображения са гарантирани от 16.1 мегапиксела на широкоъгълния 26-130-милиметров Schneider Kreuznach обектив. Петкратното оптично увеличение и бързата електроника също допринасят за решението MV800 да се превърне във фаворит на журито в категорията.

 

Samsung GALAXY Nexus бе определен за най-добър в категорията „Мобилноустройство с най-добро визуално-възпроизвеждане“ за своя „иновативен HD Super AMOLED дисплей", който позволява на потребителите да гледат снимки и видео във висока резолюция при висок ъгъл на видимост. 

 

Samsung също бе отличен и с награда “Най-добър монитор за фото-възпроизвеждане” за своя SyncMaster S24/27A850, благодарение на своята нова „Samsung LED PLS технология“ както и заради „по-точни цветове и много по-широк ъгъл на видимост в сравнение с конкуренти устройства“. 

 

Четвъртата от наградите на Samsung бе присъдена на OLED TV за „Най-добър TV екран за фото-възпроизвеждане“. TIPA журито избра устройството, защото „включва най-новите технологии в качеството на картината, излъчвайки живи и поразително близки до реалността изображения в 2D и 3D, което го прави идеалния телевизор за фото и видео ентусиасти“. 

 

 

Годишните награди на Асоциацията на техническите издания (TIPA) са общопризнати като едни от най-престижните отличия за професионални продукти за изображения. Всяка година членовете на асоциацията гласуват за най-добър продукт за фотографско и изображения, представен на пазара през последните 12 месеца. Церемонията по награждаване ще се състои в Германия през септември 2012.

 

Тагове: