Скандалът между вицепрезидента на маркетинг дивизията на Tinder, Уитни Улф, и маркетинг директора Джъстин Матийн продължава в съда. Дамата споделя, че умишлено е премахната от списъка с основателите на Tinder, тъй като Матийн намира присъствието на "24-годишно момиче" за несериозно и понижаващо реномето на бранда.

След като Улф отказва да напусне, той започва да й изпраща расистки, сексистки и хомофобски съобщения, наричайки я "курва". За съжаление главният изпълнителен директор на Tinder и собствениците на услугата от Match.com отказват да се намесят и да защитят Улф, което налага тя да се обърне към съда. Според мнозина именно дамата е истинският създател на Tinder. Тя измисля името и маркетинг кампанията за промотиране в колежите и университетите, която дава на приложението за запознанства толкова сериозна популярност.

Притисната от преобладаващо мъжката среда в Tinder обаче, тя няма друг избор, освен да напусне и да започне съдебно дело. Какво е мнението ви за случващото се в Tinder?

А видяхте ли Stitch, Tinder за възрастни?