Алфа-тестовете на компонентите от офис-пакета Microsoft Office 14 ще започнат тази година, съобщава в блога си сътрудникът на Microsoft Хейли Риксън.

За тестовете ще бъде достъпно приложението Office PerformancePoint Server.
То е предназначено за корпоративни потребители и позволява да се оптимизира производителността, благодарение на система за мониторинг, анализ и планиране на търговската дейност.

В тестването могат да участват само клиенти и партньори на Microsoft. То ще се проведе през ноември и декември, като заявките от желаещите да се включат в тестовете ще се приемат до 28 август.

Офис-пакетът Microsoft Office 14 ще смени на пазара Microsoft Office 2007, който излезе миналата година. Все още обаче не е известна датата на премиерата на новия пакет.

Припомняме, че в началото на годината Бил Гейтс съобщи, че приложенията на Office 14 може да се използват през интернет.
В Office 2007 такива възможности има само в модула Outlook Web Access, който позволява потребител, който по някаква причина е лишен от достъп до Outlook, да отвори кутията и да прегледа пощата си в привичния интерфейс.

Тагове: