Транстел 01007 е най-новата телефонна услуга на телекомуникационния оператор Транс Телеком, която дава възможност за провеждане на разговори до международни и национални дестинации на всички цифрови абонати на БТК, обявиха от телекома. Според Транс Телеком обажданията през мрежата на Транс Телеком са на по-ниски цени от тези през традиционния оператор.
Транстел 01007 дава възможност за провеждане на телефонни разговори до всяка точка на страната и света от София, Бургас и Варна, заяви Цилия Стоянова, директор Търговска дирекция в Транс Телеком. Според нея компанията й предлага по-конкурентни цени, което осигурява спестяване от месечните сметки към БТК. Освен това операторът е създал специална web страница за потребителите на Транстел 01007, на която след регистрация те могат да следят проведените разговори, да презаредят клиентската си сметка, да получат информация за текущи цени и промоции и др.
Самата услуга може да се ползва с предплатени карти, на която за записани подробни инструкции за ползване й. Информацията е качена и на сайта www.01007.bg или през контакт центъра на Транс Телеком.
За бизнес клиенти е предвидена и услуга с договор, като в зависимост от индивидуалното разпределение на телефонния трафик, всеки потребител избира тарифен план, съответстващ на реалното му потребление, обяснява Цилия Стоянова. Тарифният план СТАНДАРТ например е по-подходящ за бизнес потребители с ниско месечно потребление, като обаждане до фиксиран пост у нас струва по 14 ст. на минута, а до мобилен абонат по 50 ст./мин.
Вариантът Плюс е ориентиран към бизнес потребители със среден и голям месечен трафик и висока честота на използване на услугата. За тях са предвидени и допълнителни ценови отстъпки в зависимост от потреблението. Пакет 1 например предлага 60 минути до фиксирани мрежи в България на цена 6,60 лв., а за 20,30 лв. на месец потребителите получават 60 минути до абонати на фиксирани мрежи у нас и 30 минути до български мобилни оператори.

Източник: Computerworld.bg

Тагове: