От днес VIVACOM започва предварително записване за новия флагман на HTC – One. Първите 100 човека, които заявят своя интерес на сайта на компанията и поръчат телефона, ще получат и подарък към него - HTC Media Link HD, аксесоар, който позволява безжична връзка на смартфона с всеки телевизор, който разполага с HDMI вход. Така съдържанието от мобилния апарат може да се прехвърля директно на голям екран.

За първи път преди търговския старт на устройството VIVACOM осигурява възможност на всички потребители да тестват без ограничения един от най-обсъжданите телефони. HTC One е достъпен от днес в два обекта в София – центровете на телекома в The Mall и Mall of Sofia.

Новият флагман на HTC идва с редица нововъведения, които дават нов смисъл на мобилното изживяване. Моделът се отличава с 4.7-инчов Full HD Super LCD 3 дисплей с подсилено стъкло Gorilla Glass 2 и резолюция от 468 ppi, и с ултрабърз четириядрен процесор със Snapdragon 600 чипсет с тактова честота 1.7 GHz. Смартфонът е с излят алуминиев корпус, а дисплеят му, освен с богати и ярки цветове, се характеризира с устойчивост на надраскване и намалява отблясъците на светлината.

Революционната утрапикселова камера на HTC One включва най-добрата в този клас f/2.0 бленда и иновативния UltraPixels сензор с 300% по-голяма светочувствителност от сензорите в камерите на останалите смартфони. Този нов подход гарантира качество на снимките и видеото дори и при слаба светлина. Камерата записва Full HD видео с 30 кадъра в секунда и работи в HDR режим. Звукът поддържа технология от BeatsAudio.

Тагове: