Напиши думата, която търсиш и натисни Enter

Международният конкурс за топ разработки в областта на дизайна - A' Design Award & Competition, на който HiComm е медиен партньор, обяви най-добрите проекти за периода 2021 - 2022 г. Чакането свърши, а по-надолу в статията можете да видите и селекция от 25 победителя в различни категории, като занапред ще ви представяме още красиви творения на дизайнери от цял свят.

Всяка година на 15 април се обявяват крайните резултати от A' Design Competition. Най-добрите проекти, продукти и услуги от цял ​​свят, които демонстрират превъзходен дизайн, техника и креативност, са признати с наградата A' Design Award: символ на съвършенство в дизайна и иновациите. Има пет различни нива на отличие: платина, злато, сребро, бронз и желязо. Наградите за дизайн се разпределят ежегодно във всички дизайнерски дисциплини. Дизайнери, компании и институции от цял ​​свят се призовават ежегодно да участват в конкурса и да номинират най-добрите си творби, проекти и продукти, за да бъдат наградени.

Конкурсът за 2021 - 2022 година излъчи цели 2022 победители от 114 страни в 110 различни дизайнерски дисциплини. Заявките бяха внимателно прегледани от влиятелно международно жури от лидери на мнение, изтъкнати журналисти, професионалисти по креативен дизайн и опитни предприемачи, които демонстрираха внимание към детайла при гласуването за всяка работа.

Любителите на дизайна, фенове и издатели от цял ​​свят могат да се насладят и получат свежо вдъхновение за дизайн, изкуство, архитектура и технологии, само с едно посещение на онлайн галерията на победителите, където са представени всички най-добри дизайни от конкурса, както и наградени проекти от предишни години. Можете да разгледате и интервюта с печелившите дизайнери на този адрес


Наградите A' Design Awards се присъждат в следните области: пространствен дизайн (архитектура, интериорен дизайн, градски дизайн и ландшафтен дизайн), индустриален дизайн (продуктов дизайн, дизайн на инструменти, дизайн на превозни средства и машини), комуникационен дизайн (графичен дизайн, дизайн на взаимодействие и маркетингов дизайн), моден дизайн (дизайн на облекла, дизайн на аксесоари и дизайн на обувки), системен дизайн (дизайн на услуги, стратегия, качество и иновационен дизайн) и постижения в изкуството и литературата. Победителите са поканени да участват в грандиозна гала вечер и церемония по награждаване в Италия, където ще бъдат извикани на сцената, за да получат своите награди, сертификати за победители и годишници. Победителят получава и ексклузивно пространство за участие в изложбата "Най-добрите проекти на годината", за да покаже работата си в Италия.

A' Design Prize е ценен комплект за всеки победител, предназначен да помогне на победителите в A' Design Award & Competition да разпространят своите творения до по-широка международна аудитория. В допълнение към наградата, сертификата и годишника A' Design Prize включва PR и маркетингови инструменти, като превод на наградената работа на десетки езици, подготовка и разпространение на прессъобщение и доживотно право да се използва логото на наградения, PR кампания за победителите и разпространение на наградените творби сред хиляди представители на медиите.

Докато конкурсът 2021 - 2022 приключи, заявките за конкурса 2022 - 2023 са отворени. Заинтересованите дизайнери, художници, архитекти и компании могат да се регистрират и да подадат своите заявки на този адрес, където може да бъде получена допълнителна информация за конкурса: критерии за оценка, ключови дати, списък на журито, формуляри за регистрация и материали с инструкции за подаване.

Специално подбрана от HiComm галерия 25 наградени творби от сезон 2021 - 2022

 

Organic Series Artistic Pieces

by Ariel Palanazone
 

Gilak Villa

by Davood Salavati
 

Images of Nam Kwong Diehu Center

by Peng Architects
 

Chengdu NBD Centre Architecture

by Wai Tang and Kelvin Chu
 

Meandre Bottle and Package Design

by Jiawei Wu
 

Shacheng 1976 Wine Packaging

by Yibin Lin
 

Modern Chinese Chair

by Jonathan Nieh
 

Kanyon Coffee Table Collection

by Fulden Topaloglu
 

Float Illumination

by Guangpeng Yue
 

Flowo Typewriter

by Jody Del Bianco
 

Silence Sign Language Translator

by Guangpeng Yue
 

CIFI Nansha Yaoyue Bay Sales Center

by 10 Degrees Design
 

Race Eleven Electric Folding Scooter

by Asia Kingston Ltd
 

Brewster 5000 Desktop Pour Over Coffeemaker

by Abishek Tanvi Vanshika
 

Lavazza Voicy Coffee Machine

by Florian Seidl
 

IC100 Mobile 3D X-ray Fluoroscope Medical Device

by Peipei Zhang and Ze Chen and Xuan Teng
 

One More Faucet

by Mitra Mohammad Hosseini Sisakht
 

GS-X One Food Delivery Robot

by Shanghai Gaussian Automation Tech Dev.
 

Elite Headphones

by Antonio Meze
 

La Espresso Espresso Maker for Travel

by Yun Yun Hung
 

Anycubic Photon Nex 3D Printer

by Xin Ouyang, Meizhao Zhang and Yawei Li
 

Jackery-LightCycle S1 Outdoor Power Supply

by Wei Bai, Jiajin He and Xiaowei Yin
 

Wheel X Multifunction Steering

by Zijie Liu
 

Agile View World Residential Exhibition Area

by Hu Sun - S.P.I
 

A68 Hybrid Cruiser Yachts

by Giyoon Kim
 

 

Ранните регистрации за новия конкурс A’Design Award 2022 - 2023 вече се приемат на този адрес. Посещавайки него, всеки един дизайнер може да се регистрира още сега, за да не губи време и да споделя своите произведения и предложения. Те могат да донесат слава, престиж и международна публичност! Затова не пропускайте новото издание на конкурса и… успех!